O2 odhaluje zákulisí McDonald’s

Roadshow plná technologie startuje již 1. dubna 2017. Během několika měsíců projede speciálně upravený McDonald’s truck téměř 40 českých a slovenských měst. Cílem akce „Na rovinu tour 2017“ je ukázat odkud pocházejí suroviny pro přípravu jídla pod zlatými oblouky a co se s nimi děje od farmy až po gril. Realizaci včetně nejmodernějších techno vychytávek měla na starosti Projektová kancelář O2.

V multimediálním kamionu naleznete velkoformátové displeje, 3D kino a virtuální realitu. Můžete si prohlédnout unikátní videa přímo od výrobců surovin nebo absolvovat prohlídku kuchyně McDonald’s a dozvědět se postupy přípravy jídla. Vedle  trucku, na malém zelinářském stánku, uvidíte – např. brambory, salát, ovoce nebo pečivo, které se v McDonald’s denně používá. Součástí venkovního prostoru bude i posezení a dětský koutek.

McDonald_1V dětské části se nejmladší návštěvníci pobaví, a zároveň něco nového naučí. K dispozici budou mít tři typy aktivit. Malí farmáři si zasadí sazeničku salátu, kterou si odnesou domů nebo na trenažéru podojí kravičku. Sportovci si změří síly ve slalomu s kolečky, šikulové pak zkusí správně třídit odpad nebo něco namalovat. Vyfotit se mohou i v zábavném kostýmu zeleniny ve fotokoutku. Pro ty odrostlejší bude připravena ochutnávka grilovaného hovězího, přesně tak, jak se připravuje do McDonald’s burgerů.

„Celý projekt běžel již v loňském roce s 21 zastávkami. Měl velký úspěch, proto se na nás obrátil McDonald‘s znovu. Navíc s dvojitou porcí měst“, říká projektová manažerka O2 Martina Krejčí. Nejtěžší byl prý začátek, když dostali prázdný kamion a zadání vše rozvrhnout a postavit. Muselo se vymyslet, jak zvládnout velmi rozdílné teploty (v létě až 40 °C), vlhkost či déšť. Zajistit speciální displeje, které vydrží otřesy při přesunech nebo videa, která poběží i 10 hodin v kuse. A ke všemu mít připraveny náhradní díly a samozřejmě únikové cesty a protipožární pravidla. „Bylo to celé hodně filmové, až sci-fi. Teď už umím nastavit i software pro 3D brýle,“ dodává Martina.

Kdy truck pojede vašim městem, naleznete zde. Pokud chcete tvořit budoucnost, tak jako Martina, koukněte na volná místa na www.chcidoo2.cz.

– Aneta, #O2žije  –

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Bez této aplikace na dovolenou neodjíždějte. Přeloží cokoliv
Nahoru