Co kdybyste se nepřestali rozvíjet?

Webináře, online kurzy, vzdělávací aplikace nebo třeba rozvojová videa. Používáte? Podle průzkumů jsme schopni na mobilu strávit až pět hodin denně. Co kdybychom alespoň část z těchto pěti hodin ukrojili a věnovali jej vzdělávání a rozvoji, aniž bychom se vzdali právě mobilu? Mrkněte, jak vzděláváme naše zaměstnance v O2. Navíc pro vás máme na závěr pár tipů, jak s online vzděláváním začít hned.

 Dobrý workshop online vzdělávání nenahradí

Je častým názorem, že dobrý workshop je k nezaplacení a online vzdělávání pomocí zmíněných webinářů, kurzů či videí nemůže nikdy prezenční setkání přímo s lektorem nahradit. A my s tím vlastně tak trochu souhlasíme :). Nechceme zaměstnance ochudit o možnost setkání se zajímavými lektory a o intenzivní tréninky, které trvají třeba více dní. Času je ale málo, a tak jim kromě toho jako doplněk nabízíme právě možnost online vzdělávání. Právě online vzdělávání se stává stále populárnější díky své flexibilitě a nezávislosti na čase a místě. Za krátší časový úsek získáte jednoduše více informací. Navíc můžete studovat kdekoliv. Co třeba ve vlaku cestou do práce? Nebo na úřade, kde čekáte na odbavení i několik desítek minut? Tento čas zkrátka můžete využít efektivně.

A tak náš tým vzdělávání denně maká na online kurzech, videích či tipech na elektornické knihy, aby se naši zaměstnanci mohli neustále rozvíjet. Naši prodejci se tak třeba s profesionálem Janem Laiblem učí zvýšit prodejní výkonnost, a to právě pomocí online kurzu. Za normálních okolností by se k Janu Laiblovi na kurz nemohli dostat, ale online vzdělávání pro ně představuje šanci, jak na sobě zapracovat. Jednoduše.

Kromě toho se aktuálně připojujeme do pilotního programu online vzdělávání, kde si zaměstnanci mohou vybrat ze široké škály online kurzů. Co třeba Konec prokrastinace s Petrem Ludwigem? Nebo základy projektového řízení či prezentačních dovedností?

Na závěr pár tipů

Zaujalo vás to? Máte hned větší chuť se vzdělávat? Není nic snadnějšího, než začít tím, že si do mobilu stáhnete pár aplikací. Místo scrollování na Facebooku, pak stačí chvilku s mobilem věnovat právě sobě a svému rozvoji. Tak třeba aplikace Coursera. Po jednoduché registraci se vám otevře nabídka spousty zajímavých minikurzů, které můžete studovat třeba na autobusové zastávce. Navíc vše je zdarma. Chcete se konečně naučit pořádně anglicky? Pak mrkněte na apliakci Duolingo, ta vám se studiem jazyků pomůže. A nebo se potřebujete jen trochu rozhoupat, ale začít zlehka? Zkuste aplikaci Elevate, ta vám denně nabídne několik příkladů, logických úloh či třeba doplňování slov. Navíc vás nepřestane otravovat, dokud si svou denní porci vzdělávání nesplníte…:)

A nebo se prostě přidejte k nám a my už se o váš rozvoj postaráme. www.chcidoo2.cz.

Nikola, O2 žije

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Call centrum: Z operátorky senior manažerkou
Nahoru