Kafe s generálním

Je ráno. Čeká vás setkání s nejvyšším ředitelem O2 a jste plní očekávání a mravenčení v břiše. Řešíte co na sebe (ať to není moc, ani málo), nesnídáte (tak aspoň hodně kávy) a neustále přemýšlíte, na co všechno se chcete zeptat…

Tomáš Budník ale překvapí, do zasedačky vstupuje s dobrou náladou a sedá si ne do čela, ale doprostřed mezi stážisty. V rámci Internship programu totiž mohou strávit hodinku právě s ním. Rozpovídá se o cestě businessem, vtipně zareaguje na opozdilce a nervozita je pryč. Inspirace a motivace. Opravdu? Jak setkání s nejvyšším šéfem hodnotí stážisti, se dozvíte zde:

Natálie: Pan ředitel je milý a ochotný, vždy zodpověděl každou otázku, kterou mu někdo položil. Hezké bylo i jeho vyprávění o jeho životní cestě a zážitcích ze zahraničí, postřehy o rozdílných kulturách, což se projevuje i v rozdílném stylu řízení firem v jednotlivých zemích. Jediný malý nedostatek byl v tom, že občas nebylo slyšet někoho, kdo mluvil na druhé straně stolu – jistě, mohli jsme požádat o zopakování, ale to by bylo moc zdlouhavé a krátilo by to čas.

foto_1

Ondřej: Setkání se mi celkově líbilo. Podle mě bylo přínosné, že jsme se dozvěděli, co od nás Tomáš Budník v O2 čeká. Zajímavé byly i jeho názory na aktuální dění v O2 (image atd.) a samozřejmě i jeho karierní zkušenosti.

Petra: Nejvíce mě zaujalo to, že pan Budník působí velice klidným a vyrovnaným dojmem vzhledem k jeho postavení a množství tlaku a stresu, který je na jeho osobu vyvíjen. Velice mě potěšil fakt, že si je dobře vědom toho, jak důležití jsou pro tuto společnost právě samotní lidé. Pro mě to byla velice inspirativní hodina a půl. Jen je škoda, že pouze hodina a půl, ale to se dá pochopit :).

Michael: Setkání se mi moc líbilo. Je fajn, že si ředitel našel čas setkat se s námi a zodpověděl nám dotazy a vyjasnil některé kroky, které O2 v posledních měsících udělalo. Bylo zajímavé se dozvědět, o problémech a jednotlivých krocích v širším kontextu. Dále bylo fajn se dozvědět něco o svém řediteli, jak se na pozici dostal a vůbec jeho profesní historii. Bylo to inspirativní. Zprvu vypadal poměrně chladně, ale poté se rozpovídal a bylo to hned mnohem lepší a příjemnější.

Tereza: Setkání bylo skvělé a moc za něj děkuji. Nepodaří se to každý den, abych měla možnost setkat se s takovým člověkem. Povídání pana Budníka bylo inspirativní, jeho zážitky z cest i vnímání O2 ze strany veřejnosti. Dost věcí mi vysvětlil, co se týče například roamingu, o kterém mluvil, či změn v cenové politice O2. A za to bych chtěla poděkovat. Výtku bych měla snad jedinou a to, že pan Budník mluvil strašně potichu. Člověk se musel opravdu hodně soustředit, aby ho slyšel. Ale to je jediné. Ještě jednou za zprostředkování setkání moc děkuji.

foto_2

Jiří: Ze setkání s generálním ředitelem jsem nejdříve měl strach, přece jenom známe šéfy. Většinou to bývají arogantní „blbcové“, se kterými se nedá moc mluvit. O to víc mě překvapilo toto setkání. Tomáš Budník mi přišel velmi uvolněný, sedl si mezi nás, a už tím, že si nesedl do čela, aby dal všem vědět, že on je tady šéf, mě příjemně překvapil. Hodinka mi uběhla ani nevím jak. Jeho povídání bylo velice zajímavé, myslím, že má hodně zkušeností ze zahraničí a je to muž na pravém místě. Až mi na konci bylo líto, že nemá více času na to, aby nám ještě něco vyprávěl, či vysvětloval. Chápu, šéfové mají diář plný dlouho dopředu :).

 -Aneta, #o2žije –

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Můj první půlrok v Internship programu
Nahoru