Dekret: úspěšný hiphoper i vedoucí pražské prodejny O2

Michal Husa aka Dekret je vedoucí pražské O2 prodejny a interpret české hiphopové scény. V říjnu uběhly téměř tři roky od posledního rozhovoru, proto jsme udělali refresh, a zjistili, co je nového a na co se můžeme těšit.

Michale, co se za ty tři roky změnilo?

Spousta věcí. V rámci práce už nepůsobím na pozici zástupce vedoucího, ale jsem vedoucím jedné z pražských prodejen. Práce mě dál baví, nová role s sebou nese nové výzvy, odpovědnosti a řadu dalších činností. Příjemný impulz.

Super. Co tě nejvíc na práci vedoucího baví?

Baví mě, že jsem stále součástí prodejního týmu, můžu být na ploše po boku kolegů a dělat business. Na druhou stranu je moje nová role zodpovědnější. Mou prací je tým motivovat a vést ho k co nejlepším výsledkům, starat se o plynulý provoz prodejny a být tam pro své kolegy oporou.

Kam bys rád, aby tvá kariéra v O2 dál směřovala?

Určitě se chci rozvíjet. Jsem připravený jít dál, až ta chvíle přijde. Teď se maximálně soustředím na to, abych dělal dobře to, co dělám. Baví mě to, naplňuje mě to a to je pro mě nejdůležitější.

Vím, že nežiješ jen prací a svůj soukromý život od pracovního poměrně striktně rozděluješ. V čem je to přínos?

Podle mě by to tak měl mít každý, mám to takhle nastavené už dlouho. Je to základ mého životního fungování. Ve chvíli, kdy opustím prodejnu, snažím se od pracovních záležitostí vypnout, ale samozřejmě ne vždy to jde. Naopak vyhledávám aktivity, které mě naplňují úplně jinak a nabíjí mě energií zase jiným způsobem.

dekret_1

Třeba hudba. V minulém rozhovoru jsi nám dal lekci rapu a před pár týdny ti vyšel nový singl Podávám ruku. Proč zrovna teď?

Od posledního EP (hudební nahrávka, která překonává běžný rozsah singlu, poz. red.) – Uličník, 2013 uplynula dost dlouhá doba na to, abych začal pracovat na novém projektu. Chybělo mi to.

Singl vyšel formou videoklipu. Vymýšlel sis scénář sám?

Jeho základní osu ano, detail jsem nechal na profesionálech – Jakub Stelzer a Lukáš Jirkovský z BlakkWood labelu. Odvedli svojí práci skvěle a vše dopadlo podle představ.

V klipu vedle tebe vystupuje několik dalších tváří. Řekneš nám, o koho jde?

Jsou to mí nejbližší přátelé, rodina. Symbolizují celou podstatu té skladby. Ten track je o nich, chtěl jsem, aby toho byli součástí.

To je ale jen začátek tvého nového projektu. Co bude dál?

Aktuálně dělám na druhém EP, Podávám ruku je jeho prvním singlem. Na desku si ještě netroufám, k té se chci propracovat. Nové EP se bude jmenovat Noční provoz a bude pestřejší než Uličník – za tím jsme stáli jen dva – já a producent Kyslah Teslah. Teď na tom bude pracovat více lidí.
Máš nějaký hudební sen?

Těší mě, že česká hip hopová scéna jde stále dopředu. Byl bych rád, kdyby se tempo minimálně udrželo. Vyprodávají se největší haly, pořádají se festivaly pro desetitisíce lidí, posluchači interprety celkem poctivě podporují. Nic dalšího konkrétního, ale minimálně jen tak dál!

Pokud hledáš práci mezi zajímavými parťáky, koukni na naše volné pozice.

Klára, Aneta #o2zije

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Call centrum: Z operátorky senior manažerkou
Nahoru