Díky své práci se vrací do dětství

Když pracujete u telekomunikačního operátora, máte technologické novinky doslova jako na dlani. To platí i o hře Pokémon, která dnes dobyla mobilní telefony a právě jí znovu propadl 24letý Jiří Kajer, konzultant v prodejně společnosti O2 v Plzni.

„Na této hře jsem jako malý vyrostl, a tak mě tato aplikace ihned pohltila. Skvělé na ní je, že vás vytáhne do přírody, seznámí s novými lidmi a vrátí do dětských let. Když se pak jako já nemusíte díky své práci ohlížet na data, která při hraní spotřebujete, je to velká pohoda,“ doplňuje Jiří. Že je v ní dobrý dokazuje dosažená 27. úroveň a 108 pochytaných pokémonů. Jiří si pochvaluje i další výhody práce v O2: „Na základě našich benefitů jsem se podíval do Holandska, dopřál jsem si vysněný telefon, na který by mi jinak finance nestačily,“ vypráví Jiří.

161006_8772-jiri-kajer-o2-prodejna-oc-borska-poleMyslel jsem, že pohovor bude jen formalita, vzpomíná Jiří

Ačkoliv pro něj nebyly začátky zcela snadné, rychle se v práci uchytil a našel si také dobré přátele. Na pracovní příležitost ho upozornila kamarádka. Nabyl toho dojmu, že pohovor zvládne levou zadní a práci bude mít v kapse. „Realita však byla propastně jiná a ve čtyřech kolech nás postupně hodnotilo šest zástupců všech plzeňských prodejen. Když jsem měl prodat fiktivní zájezd na hřbitov, zmocnila se mě nervozita, která mi orosila čelo a rozklepala kolena. Nakonec jsem všechno ustál, absolvoval školení a těšil se do prodejny,“ vzpomíná Jiří. Na prodejně v OC Plaza na něj čekal pohodový tým. I když byl momentálně přeřazen na jinou pobočku, na svůj první tým, který mu v začátcích tolik pomohl, vzpomíná velice rád. „Zažil jsem tam nejkrásnější pracovní období. Se šéfem a kolegyní jsme přáteli dodnes. Je ale nutné jít dál a já už se teď těším na svůj nový tým, ve kterém určitě potkám další skvělé kolegy,“ uzavírá Jiří.

Zaujal vás článek? Co kdyby vaše kariéra taky vzlétla jako raketa? Mrkněte na www.chcidoo2.cz a zkuste to u nás.

Článek je převzat ze serveru www.denik.cz.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Call centrum: Z operátorky senior manažerkou
Nahoru