O2 HUB – nové inspirativní podhoubí pražské centrály

Setkávání, relaxace a networking jsou nově na jednom místě. V přízemí budovy Gamma, pražské O2 centrály, mohou zaměstnanci pořádat meetingy, dobíjet energii dobrou kávou nebo si vyzkoušet nejnovější technologické vychytávky.

O2 HUB je coworkingový prostor, kde můžete strávit část pracovního dne nad e-maily, přípravou projektu nebo s kolegy uspořádat týmovou schůzku. Každý týden je zde navíc připravena zajímavá akce, od přednášek, workshopů po odpočinkové aktivity. Každé první pondělí v měsíci připadá na tzv. Kreativnímu pondělí. Externí hosté předávají rady, jak se s tradičními požadavky a úkoly vypořádat jinak a lépe. Druhé Technologické úterky v měsíci řešíme digitální inovace s Garáží, novým O2 projektem na podporu inovací. Na červenec ladíme workshop o využití Sprintu a Supersprintu v praxi (řízení vývoje a výroby softwaru).

mailing_HUB_obr_1

Inspirativní středy vždy jednou v měsíci odtajní know-how našich kolegů na různá témata. Např. kolegyně Zuzka Pšajtová bude inspirovat a pomáhat se psaním blogu. V podvečer pak povoláme do “horkého křesla” některého z ředitelů, který bude v debatě se zaměstnanci odpovídat na všední i nevšední otázky. Jistě oblíbené budou Relaxační čtvrtky s popracovní neformální hodinkou plnou zábavy a nepracovních témat. Aktuálně zacílíme na zdraví s tématem „Jak si nevysedět bolesti zad a zdravotní komplikace“.

A tím možnosti nekončí, kromě běžných schůzek a porad se v HUBu mohou číst noviny a knihy z místní knihovny, poslouchat hudba, zkoušet nejnovější tablety či mobily a probrat je s O2 Guru. Pulzující networkingové akce jsou pak příjemným zpestřením.

Celý prostor mají na svědomí architekti z room411 a tým Marketingové komunikace a online. Bez spolupráce s dalšími odděleními napříč O2 by to však rozhodně nešlo. Co k HUBu říká Veronika Dubská, Happiness managerka a členka realizačního týmu? „Ráda bych z O2 HUBu vytvořila místo, které nám dá podporu v tom dělat věci jinak. Přijde mi skvělé, že existuje prostor, kam můžeme jít na celé odpoledne pracovat, kde se můžeme potkat s lidmi z celé firmy, ať už na schůzkách nebo workshopech. Věřím, že HUB bude místem, které nás bude propojovat a také že nový prostor podnítí nové nápady. Těch není nikdy dost.

Chcete vidět O2 HUB naživo? Přijďte na kávu. Pokud si chcete užívat denně, staňte se jedním z nás. Volná místa v O2.

Aneta, #O2Žije

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Letošní ročník IFA ve znamení VR
Nahoru