That level again je ďábelská hra: jednu úroveň budete muset řešit 64x

Známe mobilní hry, kde jsou tisíce úrovní a můžete je hrát doslova roky. Jsou hry, kde jsou stovky úrovní a můžete je hrát měsíce. A pak je tu jedna hra, která má jen jednu úroveň. Opravdu jen jednu. Jenže ji nebudete hrát jednou, ale rovnou 64x. Že to zní divně a nudně? Ne, nudné to není, divné to je, to připouštíme.

Hra se jmenuje That Level Again, což její princip v angličtině vysvětluje dostatečně. Hra je aktuálně velkým hitem a má mnoho fanoušků, takže tvůrci vymysleli pokračování. Opět na stejném principu, kdy budete hrát jednu a tu samou úroveň stále dokola. Hra je k dispozici pro smartphony s Androidem a pro přístroje Apple.

Pokud vám princip hry přijde poněkud depresivní, tak její grafika vám to rozhodně nevyvrátí, spíš naopak. Černá, odstíny černé, postavička jak z hororu. Jediná úroveň je plná nástrah v podobě ostnů, na které spadnout nesmíte. Protože pak končíte. Barevné je jediné tlačítko, které hraje ústřední roli. Ale jeho červená barva temnou atmosféru rozhodně nerozežene.

Ale ke hře. Princip je jednoduchý jako facka. Úkolem je projít jednu úroveň, tedy přesněji jednu jedinou obrazovku. Startuje se v levé bráně a míříte do pravé brány. Tady je ale háček. Východ si musíte otevřít pomocí toho jediného tlačítka. Základní úrovně jsou snadné, prostě se naučíte pohybovat zleva doprava a třetím tlačítkem skákat.

Jenže to by vystačilo na pár úrovní, takže dál se to začne komplikovat. Aby se vám podařilo východ otevřít, tak třeba musíte úroveň zvládnout s přehozenými tlačítky. Skákání je pohyb, pohyb je skákání a podobně. Nebo se budete muset dostat do menu hry a tak dále. Prostě klasickou skákačku kombinuje logická hra a to celkem 64x. A to je na That Level Again zajímavé a zábavné. Alespoň velká popularita hry a vysoké hodonocení to dokazují.

Co budete muset v jednotlivé úrovni udělat, se dozvíte z jejího názvu. Pokud vám to ale nebude stále jasné, tak budete muset využít nápovědu. A tu dostanete, když si prohlédnete reklamu. Což je férová nabídka. A nebo se můžete inspirovat v návodech na internetu, jako třeba v tomto videu:

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru