Kaskadér s autem: zdarma, snadno a rychle

Hrám s autíčky jsme se dlouho nevěnovali. Teď jsme našli jednu, která má nápad, dobrou grafiku a je zdarma. Tedy, musíte se smířit s reklamami. Tvůrci je do hry přidali až poté, co ji nabídli pro smartphony s androidem zdarma. Doposud totiž byla placená, přesto velmi populární.

Hra se jmenuje Bridge Constructor Stunt (pro Android) a kombinuje závodní hru s konstruktérskou. Ale hlavně budete kaskadér. A to je na ní to nejzajímavější. Jednotlivé úrovně si nejprve musíte dotvořit a až potom na nich závodit. Výhodou je, že pokusy nejsou omezené, takže své kaskadérské umění můžete zkoušet dokola.

Grafika je povedená a ovládání snadné. Když začnete hrát, samozřejmě nemáte kredit na nějaké vylepšování auta, takže začínáte s odtahovým náklaďáčkem a jdete na věc. Prvních pět úrovní je seznamovacích. Vyzkoušíte si ovládání, zjistíte, jak jezdit a co vlastně dělat. Jednotlivé úrovně jsou krátké a ovládání autíčka triviální. V podstatě můžete jen přidat plyn nebo brzdit. Vpravo je plyn, vlevo brzda.

Pokusy můžete opakovat, na životy se tady nehraje. V principu jste hodnoceni za sbírání předmětů, za průjezdy přes některé překážky a pak hlavně skáčete a zde záleží, jak dlouho vydržíte ve vzduchu a jaké kejkle předvedete. Slouží k tomu jen plyn a brzda, nic dalšího vymýšlet nemusíte. Kaskadérské kousky vyžadují vhodné skoky, ty přibývají s úrovněmi, v té první toho moc udělat nejde.

Od šesté úrovně první kampaně (kampaní je v nabídce pět, postupně si je ale musíte odemknout) si začínáte cestu sami konstruovat. Vlastně musíte, jinak byste se do cíle nedostali. Stavíte si rampy pro skoky a slouží k tomu tlačítko konstrukce. V tomto režimu se zobrazení přepne a vy si musíte rampu postavit tak, abyste přes ni s autíčkem přeskočili rokli nebo vodu.

A není to vůbec snadné. Respektive, stavění snadné je, v konstrukčním módu si můžete obraz přibližovat a princip je jasný a snadný. Ovšem jak tu rampu udělat, to už tak lehké není. Před jízdou máte možnost otestovat konstrukci při simulaci a budete překvapení, jak často se vám zhroutí jako domeček z karet. Vyšší úrovně jsou pak hodně složité.

Bridge Constructor Stunt není vůbec špatná hra, o čemž svědčí její popularita a vysoké hodnocení uživatelů. Bezplatná verze je prošpikovaná reklamou. Ta běží ve spodním řádku pořád a pak před každou jízdou. Někdy je statická a můžete jí zavřít hned, jindy musíte počkat pár sekund videoreklamy. Pokud by vás příliš otravovala, můžete zakoupit verzi hry bez reklam a bez nutnosti sbírat mince na otevření dalších úrovní. Cena 54 korun je určitě akceptovatelná. My hru Bridge Constructor Stunt doporučujeme, je zábavná a kombinace jízdy a konstruování je bezesporu dobrý nápad.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru