Sníh a déšť alespoň ve vašem mobilu

Je vedro. A ještě nějaký čas bude. Teď jde jen o to, jak ho přežijeme a jak se alespoň pokusíme oblafnout svůj mozek o opaku. Jak mu alespoň na chvíli namluvíme, že prší nebo sněží. Třeba by pak na pár minut přemluvil i zbytek těla o tom, že je zhruba o 20 stupňů míň a nám se existovalo o něco lépe. Tak asi s touto myšlenkou už pracovalo několik vývojářů, když světlo světa spatřily následující aplikace.

Snow Fall

Je jedno, že rtuť teploměru dávno přelezla „třicítku“ a vy přemýšlíte, při kolika stupních se taví plast na zádech vašeho telefonu. Pokud (zdarma) nainstalujete tuto aplikaci, přenesete se alespoň v myšlenkách do zimy. Do zasněženého lesa. Můžete si nastavit obrázek, stejně jako intenzitu sněžení. A zbytek už je na vaší autosugesci. Aplikace pro Android je ke stáhnutí zde.

Relax Rain – Nature sounds

rainNemusí sněžit, jen když prší. Asi tak zní upravené přísloví během šílených pařáků. Jenže když už ani neprší, je třeba si pomoct virtuálně. Ideálně s aplikací Relax Rain – Nature sounds. Co všechno umí? Na třicet různých druhů deště. Včetně libůstek jako vzdálená bouřka, domov uprostřed deštného pralesa, stan v dešti nebo kapky dopadající na listy. To vše si samozřejmě můžete načasovat nebo pustit na pozadí jiných aplikací. A navíc je všeobecně známo, že při zvucích deště se usíná mnohem lépe než bez nich. I tato aplikace je pro Android ke stažení zdarma zde.

 

Swim Places

A pokud už nevydržíte a vyrazíte k vodě – ukážeme vám prstem na jednoho šikovného rádce. Je pro Android i iOS a jmenuje se Swim Places. Nejde o nějakou novinku, ale to nijak neumenšuje její využitelnost. Aplikace, jak už samotný název říká, vám ukáže, kde je nejbližší místo na koupání. Polohu si vezme díky GPS lokátoru a může vás k rybníku nebo na koupaliště rovnou odnavigovat. Samozřejmostí je možnost přidávat další lokality nebo hodnotit ty existující. Takže na nic nečekejte a vyražte. Aplikaci můžete nainstalovat zde pro Android a zde pro iOS.

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru