Triphood: Stáhněte si do mobilu výlety plné příběhů a hádanek

Chodíte rádi na výlety s rodinou nebo kamarády? Tak právě pro vás je určena nová aplikace Triphood, která nabízí desítky předpřipravených výletů po celé ČR. Nejenže vás provede zajímavými místy, ale zároveň vás během cesty zabaví díky příběhům, hádankám nebo kvízům, které se postupně odkrývají v každé zastávce.

Image2Vznik aplikace vysvětluje jeden ze zakladatelů, Jan Kaštura: „Při studiu iCollege jsem potkal kolegu Tomáše Myslivečka, se kterým jsem v minulosti pracoval. Oba máme malé děti a on přišel se zajímavým nápadem, jak si zpříjemnit trávení volného času s dětmi venku, aktivně a hlavně tak, aby to bavilo všechny. Spočívalo to ve vytvoření aplikace, která by umožňovala předem naplánovat výlet a spojit je s libovolným příběhem, motivačními obrázky a zábavnými otázkami. V době těchto studií jsem již několik let podnikal v IT – spoluvlastním firmu, která vyvíjí software na zakázku. Docela rychle vzniknul prototyp aplikace, na které jsme si vyzkoušeli, jestli bude koncept životaschopný. “

Výlety do aplikace Triphood může zdarma vytvářet kdokoliv přímo v mobilní aplikaci nebo na webu www.triphood.cz. Část výletů je tvořena nadšenci, kteří sdílí výlety s ostatními, ale část pochází z dílny profesionálních partnerů jako např. Praha Neznámá, Strašidelná Praha, Filmová místa atd. Některé výlety jsou zpoplatněny, jiné autoři poskytli zcela zdarma.

Image„Oproti původním odhadům jsme utratili více peněz a do ostrého spuštění jsme se dočkali mnohem později. Hlavní příčinou bylo zajištění kompatibility s různými telefony a tablety, které se oproti očekáváním dost komplikovalo.“ objasňuje hlavní překážky při vývoji Kaštura.

„Teď se ale můžeme pochlubit fungujícím webem, kde lze zadávat výlety a nativními aplikacemi pro iOS a Android, kde lze výlety stahovat, procházet a také tvořit. Rozhodli jsme se proto od 1.5.2015 zahájit veřejné testování aplikace. Prvních 1000 zaregistrovaných uživatelů od nás zdarma získá 50 kreditů na nákup výletů. Snažíme se tím podpořit větší aktivitu při získávání zpětné vazby a vychytat aplikaci do léta.“ dodává.

Stáhněte si Triphood zdarma do Vašeho mobilu
Stačí jít na www.triphood.cz a kliknout na tlačítka Google Play nebo App Store, případně vyhledat aplikaci Triphood přímo přes telefon.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru