Formule 1 ve vaší kapse

Každoroční kolotoč závodů Formule 1 je v plném proudu. A pokud patříte mezi hardcore fanoušky, nepochybně vstáváte v nekřesťanské časy, aby vám neunikla ani kvalifikace. Co ale dělat, pokud nemáte nablízku televizi a pohodlné křeslo? Možností je několik, včetně sledování na naší O2 TV. Ale pěkné popořádku.

formule_1_appNejprve musíme zmínit oficiální aplikaci Formule 1. Týmové rádio, rozestupy mezi jezdci, exkluzivní videa, rozhovory, novinky a další a další informace. Pro fanouška nutnost. Nicméně se dostáváme k jedné a docela významné nepříjemnosti, kterou je cena za aplikaci. Pokud chcete, můžete ji mít zdarma v „osekané“ verzi. V ní budete mít pouze základní info, po dojetém závodě si prohlédnete nejdůležitější momenty a budete mít vždy přehled o kalendáři a žebříčcích. Tedy nic extra zajímavého. Za cokoliv víc si budete muset připlatit. Kolik? Minimálně 104 Kč, maximálně pak 765 Kč za celou sezónu. Je jen na vás, jestli vám ty peníze stojí za extra obsah, včetně například 3D map tratí, rychlosti v zatáčkách nebo statistiky využívání systému DRS. Aplikaci můžete vyzkoušet zde pro Android a zde pro přístroje Apple.

Nicméně ať už sedíte u doma u počítače, ve vlaku s tabletem nebo v MHD s mobilním telefonem, nemusí vám formule ujet. V O2 TV si exkluzivně můžete vychutnat také záběry přímo z kokpitů a alespoň zprostředkovaně zažít rychlosti přes 300 km/hod. Program bude k dispozici vždy celý víkend a bude na rozhodnutí režiséra, kterého jezdce vybere do přenosu. Kromě záběrů z jízdy přinese režie také grafiku s informacemi o rychlosti, řazení a využití systémů KERS a DRS. Pokud jakýkoliv závod nestihnete, můžete si ho navíc pustit až 30 hodin po jeho skončení.

Formule 1 v O2 TV na vás čeká na kanálech Sport 1, Sport 1 HD, Sport 2 a Sport 3. Všechny tyto kanály najdete v programovém balíčku Sport. Více se dočtete na oficiálních stránkách O2.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru