Velikonoční vajíčka, u kterých musíte přemýšlet

Jak obarvit velikonoční vajíčka vás učit nebudeme, ani vás nebudeme učit péct beránka. A pomlázku také určitě zvládnete sami. Máme pro vás tip na hru, která má velikonoční tématiku, musí se u ní přemýšlet a je zadarmo. Prostě značka ideál. Navíc letos mají být Velikonoce docela chladné, takže když se vám nebude chtít jít ven, máte alespoň důvod zůstat v posteli. S hrou Bubble Blast Easter.

Pokud vám název Bubble Blast něco připomíná, tak se nepletete. Je to letitá a stále velmi populární série logických her. Z té původní se zelenými kuličkami se rozrostla do mnoha variant a jednou z nich je ta velikonoční.

Hra je zdarma pro Android i Apple produkty. Je snadná na pochopení, ale už nikoliv tak snadná pro samotnou hru. Musí se u ní přemýšlet a u mnoha úrovní strávíte klidně několik desítek minut, než na správný postup přijdete. Hra má dva styly: puzzle a arkádu. Ten druhý je dostupný až po úspěšném zvládnutí prvních dvaceti úrovní stylu puzzle. Princip hraní je u obou stejný, arkáda je v principu složitější.

Na začátku hry si vyberete postavičku, s kterou budete hrát. Ale podstatné to není, jde jen o design hry. Na výběr je zajíček a nebo několik variant velikonoční kraslice, s očíčkama nebo bez nich.

Princip je prostý, na displeji se vám zobrazí různě rozmístěné vaše postavičky (tedy zajíčci nebo kraslice). Podle barev a velikosti jsou rozdělené na ty, co se „rozprsknou“ hned a na ty, co je potřeba do tohoto stavu dostat.

Na začátku si vyberete jednu postavičku a kliknete na ní. Pokud je v posledním rozrpskávacím stádiu, tak vyšle do všech stran kuličku, která buď rozprskne postavičku ve stejném stádiu, nebo postavičku v nižším stádiu posune o úroveň výš směrem k rozprskávajícímu se stavu. Reakce je řetězová, takže se celý displej může vyčistit na jedno klinutí.

Co může, on se často musí vyčistit na jedno kliknutí. V tom je to právě obtížné a při hře je přímo vyžadováno myšlení. I tak se často zaseknete a budete některé úrovně zkoušet stále dokola, dokud se ji nepodaří vyčistit. Počet kliknutí je různý, u arkády to je klidně deset kliků, u puzzle velmi často právě jen jedno. Samozřejmě rozložení postaviček tomu odpovídá, každý z typů hry je prostě trošku jiný.

Bubble Blast byl, je a bude mobilní hit. Je to jednoduchá hra, která ale dokáže zabavit na hodně dlouho. Výhodou je, že ji můžete kdykoliv přerušit a příště začnete tam, kde jste skončili. Jednotlivé úrovně můžete opakovat stále dokola, dokud se vám je nepodaří pokořit. A až dohrajete velikonoční Buuble Blast, můžete zkusit další varianty této hry.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru