Ceny iPhonů držíme při zemi, při jejich koupi u O2 ušetříte tisíce

Jste jablíčkáři, nebo se jimi chcete stát? Pak neváhejte a pořiďte si nový iPhone u O2 právě teď. Ceny produktů Apple sice v Česku kvůli kurzu dolaru prudce stoupají, my však máme limitovaný počet telefonů iPhone 5s, 6 a 6 Plus za původní cenu. Při pořízení nového iPhonu v našich prodejnách nebo na e-shopu tak můžete ušetřit i více než čtyři tisíce korun!

ceny iPhones

Všechny tyto telefony podporují  LTE v plném rozsahu, tedy včetně frekvencí v pásmu 800 MHz – více se dočtete v našem článku o frekvencích LTE. Díky nejrychlejšímu internetu 4G LTE můžete rychle načítat webové stránky v mobilu, sdílet fotky a videa, hrát online hry a také sledovat televizi prostřednictvím aplikace O2TV Go, kterou vám dáme na měsíc zdarma, pokud budete nový iPhone používat v naší síti.

Všechny iPhony nabízíme se Zárukou nejnižší ceny a můžete si je u nás pořídit na splátky bez navýšení. Cenu si u nás navíc můžete ještě snížit, pokud přinesete svůj starší přístroj a nabídnete nám ho k odkupu. Na našich webových stránkách si můžete ověřit, zda váš současný telefon odkupujeme.

Počet telefonů s původní cenou je limitovaný. Pokud toužíte po novém jablku, nerozmýšlejte se proto dlouho. Vyrazte na jednu z našich 146 O2 Prodejen nebo si ho objednejte na našem e-shopu. My vám nový telefon doručíme zdarma.

Bude Vás zajímat

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nový kanál o letectví v O2 TV
Nahoru