Ideální aplikace pro Ježíška

V předvánočním fofru sotva vnímáte, že se nezadržitelně blíží Vánoce? Máme pár tipů pro váš chytrý mobil, kterými navodíte sváteční atmosféru a ještě se pobavíte.

Tohle se vám určitě už přihodilo: Konečně nadešel den D, vše je perfektně nachystané, dárky pod stromečkem, na kterém jste zapálili poslední prskavku, ale zvoneček nikde. Pokud si stáhnete Vánoční Bell Deluxe, tato situace vás nemůže rozhodit. Aplikace nabízí hned několik různých zvonečků. Stačí zatřást, a telefon začne zvonit. Případně zkuste perníkové zvonečky, tedy aplikaci Ginger Bells, kde si můžete navíc zvolit i odpočet do zazvonění. Můžete pak mobil nechat u stromečku a Ježíšek zazvoní sám.

VanocnicekPatříte mezi nedočkavce, kteří rádi odpočítávají dny, a chcete mít ubíhající čas do Vánoc neustále pod kontrolou? Nainstalujte si do svého mobilu odpočítávač  Christmas Countdown Widget. Odpočítávat dny můžete navíc v různých časových jednotkách. Dny, hodiny, sekundy… Jak je libo.

Bojujete každý rok ve vaší domácnosti o barevné ladění vánočního stromku? Ozdobte si svůj vlastní v aplikaci Christmas Tree Fun přímo ve svém mobilu! Výsledné dílo si můžete nastavit na plochu nebo poslat jako vánoční přání.

Obdarovat hromadu příbuzných a kamarádů je fuška, kdo si to má pamatovat!? Místo zápisníčku najdete v O2 Active Vánočníček, ve kterém si můžete vést spolehlivou evidenci všech obdarovávaných i dárků. Teď už na nic nezapomenete a seznam budete mít neustále u sebe ve svém mobilu. A až budete napřesrok marně vzpomínat, co jste komu darovali, seznam jako když najdete.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru