Designoví prodejci zkouší Chytrou platbu O2

Pražskou tržnici v Holešovicích obléhaly davy milovníků originální módy, šperků a designu. Poslední listopadový víkend se zde totiž uskutečnil již desátý ročník Fashion Marketu. Někteří návštěvníci přišli načerpat vánoční inspiraci, jiní podpořit lokální tvůrce, kteří jsou alternativou obchodních řetězců. Nechyběl bohatý doprovodný program, workshopy, hudba a tentokrát ani možnost platit kartou. Tu nabízel stánek Akari díky Chytré platbě O2.

V jednoduchosti je síla
nákup sukně Akari Nadýchané, barevné, potištěné i střídmé – takové jsou sukně a šaty Akari. A většina z nich má jednu velkou výhodu – mají univerzální velikost, takže ji můžete koupit jako dárek, i když míry obdarovaného nemáte úplně „v oku“. O takové sukýnky je velký zájem, ale za originální myšlenku a kvalitu se platí. Cena jedné TuTu nebo balónové se pohybuje kolem tisícikoruny. Ti, kteří vyrazili na Fashion Market na lehko a větší finanční obnos nechali doma, však tentokrát litovat nemuseli. Majitelka stánku Akari, Klára Krchová, ho poprvé vybavila mobilním platebním terminálem, a tak mohli návštěvníci pohodlně platit kartou.

Rychlost plateb překvapí
Tuto možnost už využilo prvních zhruba 30 spokojených zákaznic. „Překvapilo mě, jak je to jednoduché a rychlé,“ říká Klára po prvních „ostrých“ transakcích a dodává: „Pořád jsem čekala, co dalšího ještě musím udělat, ale přišlo už jen potvrzení o provedení transakce.“ Sama také dává přednost platbě kartou, takže je ráda, že ji nyní může nabídnout i svým zákazníkům.

Která sukně je ta pravá?Příběh Akari
Sukně Akari vymyslela a první také sama šila Klára Krchová. Jak se k sukním dostala? „Chtěla jsem novou sukni, ale v obchodech se mi nic nelíbilo, tak jsem si ji ušila sama. A pak několik dalších. Pak je po mně chtěly mé známé a pak jejich známé…,“ líčí začátky firmy z dob, kdy studovala práva. O dva roky později založila Akari a postupně se podnikání začala věnovat naplno. Studia práv zužitkovala při registraci ochranné známky.

Kvalita a inovace zjevně vedou k úspěchu a zákaznice (i zákazníci) se vracejí. „Některé už mají i 20 našich sukní,“ říká Klára. Právě kvalita je vedle designu dalším důležitým znakem Akari. Dokonce natolik důležitým, že majitelka dává doživotní záruku na své chyby. „Nemohla bych klidně spát, kdybych věděla, že kvůli naší chybě nemůže některá naše zákaznice sukni nosit,“ vysvětluje.

Více informací o mobilním platebním terminálu najdete na www.o2.cz/chytraplatba

 

vystavené sukně Akari Holešovice Fashion Market zde můžete platit kartou Chytrá platba O2

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek O2 úspěšně otestovalo jako první operátor v Česku technologii RedCap ve své 5G mobilní síti. Zásadní bude zejména pro průmyslové využití a oblast internetu věcí
Nahoru