O2 Guru za vás vyzkoušeli nejžhavější mobilní novinky. Poradí vám na prodejnách.

Nejžhavější novinky ze světa mobilních telefonů a tabletů si během dvou dnů mohli prohlédnout a důkladně osahat O2 Guru na veletrhu v O2 aréně ve dnech 15. a 16. října 2014. Výrobci mobilních zařízení, aplikací a příslušenství zde pro ně nachystali prezentace a možnost vše si vyzkoušet a ptát se na další podrobnosti.

Proč právě oni? O2 Guru jsou naši odborníci připravení komukoliv poradit, jak vyzrát na zapeklitosti digitální doby, a potřebují tedy dobře znát všechny novinky, aby je mohli zájemcům představit a popsat jejich hlavní přednosti. S O2 Guru se můžete setkat ve většině O2 prodejen  a také on-line na sociálních sítích.

Mobilní svět se často a nepřetržitě mění a O2 Guru jsou ti první, kteří by o nejnovějších trendech měli vědět. Proto se pořádají pravidelné setkání v podobě veletrhu, kde se seznamují s hi-tech hračičkami od všech významných výrobců. V nabídce se objevily i novinky, které výrobci teprve uvedou na trh – jako třeba luxusní Galaxy Alpha. Následující video vám přiblíží atmosféru, jaká na dvoudenním setkání Guráčů panovala.

https://www.youtube.com/watch?v=eQErpi1fgLQ

Bude Vás zajímat

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nový kanál o letectví v O2 TV
Nahoru