Mobilní vysílač přináší více dat, kapacity i signálu

Colours of Ostrava, filmový festival v Karlových Varech, Hip Hop Kemp, Rock For People nebo Grand Prix v Brně, všude tam převyšovala návštěvnost desítky tisíc lidí. Jak takový nápor ustojí mobilní síť? V takových případech přichází na řadu instalace mobilního vysílače, který výrazně posílí kapacitu sítě speciálně pro návštěvníky těchto akcí. Ti díky mnohonásobně vyšší rychlosti mohou bleskově načítat webové stránky na mobilních zařízeních a sdílet fotografie nebo videa přímo z místa dění.

Server MobilMania.cz u instalace jednoho vysílače byl a vydal zajímavou reportáž, kterou doporučujeme k přečtení. Vybrané fotografie si můžete prohlédnout i zde.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek O2 úspěšně otestovalo jako první operátor v Česku technologii RedCap ve své 5G mobilní síti. Zásadní bude zejména pro průmyslové využití a oblast internetu věcí
Nahoru