Nadace O2 pomohla Lince bezpečí s dalším happyendem

 I smutné příběhy můžou mít dobrý konec. To dokazuje Linka bezpečí návštěvníkům karlovarského filmového festivalu, jehož je hlavním partnerem. Přiblížit témata, která pracovníci linky denně řeší, jim pomáhají speciální telefonní budky a panely, na kterých jsou popsány dětské příběhy.

Tyto panely však v pátek večer rozbili vandalové a během chvilky tak zničili několikaměsíční práci lidí z Linky bezpečí.

 nadace_1

Díky finanční podpoře od Nadace O2 , která je generálním partnerem Linky bezpečí, však panely do třech dnů stály opět na svém místě i s příběhy, které ilustrují služby Linky bezpečí. I další příběh, který nikdo předem neplánoval, tak mohl skončit šťastným koncem.

Nový obrázek (4)

Pomoc pro děti a dospívající při řešení svých problémů nabízí Linka bezpečí na telefonním čísle 116 11 nonstop. Její služby jsou bezplatné a anonymní. Denně se dovolá v průměru 526 dětí. Na provoz Linky bezpečí a navýšení její kapacity můžete přispět i vy prostřednictvím jejího webu.

Bude Vás zajímat

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Nový kanál o letectví v O2 TV
Nahoru