Volejte bez hranic. Ušetříte si starosti i peníze

Jako doma. S nízkými roamingovými poplatky můžete i na dovolené volat bez omezení. Buďte neustále v kontaktu s blízkými a pošlete jim mobilní pohlednici pomocí MMS (která je mimochodem mnohem levnější než pohlednice klasická). Nebo si na internetu během několika kliknutí najdete nejbližší výbornou restauraci.

Nemůžeme začít ničím jiným, než je připomenutí, že bez aktivovaného roamingu si v zahraničí z vlastní SIM nezavoláte. Můžete si samozřejmě pořídit kartu místního operátora, ale na tu se vám nikdo nedovolá, pokud mu číslo neprozradíte. A ne vždy je to tak jednoduché jako v Česku.

Navíc roamingových cen se již dávno bát nemusíte, při cestách po Evropě je volání levné. Roaming u tarifů máte u nás aktivní měsíc po aktivaci SIM, u předplacenky okamžitě. Případné dotazy, aktivaci a další informace získáte na roamingové lince, stačí ze svého mobilu vytočit *30, nebo se podívat na naše internetové stránky.

Praktickým pomocníkem je aplikace O2 V zahraničí, kterou jsme připravili pro všechny důležité mobilní platformy. V aplikaci najdete ceníky pro všechny země světa, kde se s námi dovoláte. Ceny si tak nemusíte pamatovat a vždy je najdete ve svém mobilu.

Musíme připomenout, že od 1. července roamingové ceny u základního Eurotarifu (tento tarif máte nastavený jako základní) opět klesají. Minuta odchozího hovoru v rámci zemí Evropské unie stojí 6,30 Kč, minuta příchozího hovoru pak 1,65 Kč. Za SMS zaplatíte 1,95 Kč, za MMS 6,60 Kč a za 1 MB dat opět 6,60 Kč. U dat můžete využít i naše zvýhodněné datové balíčky, v kterých za 1 MB dat zaplatíte jen dvě koruny.

Pokud se vám roamingový ceník zdá složitý, berte náš roamingový tarif Volání bez hranic. V rámci Evropské unie, kam mimochodem patří nyní už i oblíbené Chorvatsko, si u Volání bez hranic vystačíte s jedinou cenou.

Tarif je triviálně jednoduchý, vše stojí 3,90 Kč. Minuta odchozího hovoru, příchozího hovoru i SMS. A to nejen v zemích Evropské unie ale po celém světě. Mimo Evropskou unii jen připočítáváme spojovací poplatek 50 nebo 80 korun, za minutu hovoru opět platíte jen 3,90 Kč.

A teď už vám můžeme jen popřát, aby se vám letošní dovolená vydařila, ať pojedete kamkoliv.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru