Mějte svůj domov stále pod kontrolou

 

Věděli jste, že SIM karty nejsou určeny jen do mobilních telefonů? Ano, mají mnohem širší využití a vy si s nimi můžete jednoduše a především efektivně zvýšit kvalitu života. S mobilním telefonem získáte na jakoukoliv vzdálenost kontrolu nad vším, co se u vás doma děje – od klimatizace a alarmu až po pohyb vašeho psa.

O2 přidává další dílek skládačky vašeho Chytrého života. M2M SIM karty v kombinaci s výhodnými Machine tarify jsou důvodem, proč budete spát klidněji a budete se těšit na návraty domů. Co všechno tedy zvládnou?

Dokonalý domovní hlídač

zlodejPřestaňte se bát zlodějů. S M2M simkou budete mít vždy dokonalý přehled o tom, co se u vás doma děje. Nastavte si alarm a na svůj mobil dostanete SMS pokaždé, když například někdo chybně zadá vstupní kód, nebo neoprávněně vnikne na váš pozemek. Alarm je samozřejmě ideální v kombinaci s webkamerou – můžete snadno sledovat, co se u vás děje.

Také mimo období dovolených má toto užití své výhody – kdykoliv si nejste jistí, zda například děti zamkly byt (Kolikrát se to již stalo?), jednoduše se sami přesvědčíte na dálku.

Neztraťte psa z dohledu

V letních měsících se rapidně zvyšuje počet psích útěků za dobrodružstvím. Pořiďte svému chlupatému miláčkovi SIM kartu s GPS lokátorem a máte po starostech. Sledovat ho můžete online, nebo si necháte zaslat jeho aktuální pozici. Stejně snadno si můžete určit oblast, ve které by se měl pes pohybovat a systém vám zašle upozornění, kdykoliv se dostane „za hranice“.

Zapomeňte na přehřátý byt

zasuvkaStrávili jste slunečnou dovolenou v zahraničí a těšíte se na chladnější podnebí? Nebo jste jen byli na celodenním výletě a těšíte se domů – do stínu a do chladného obýváku? Pokud vám tropické podnebí venku kazí náladu, můžete se s ním snadno vypořádat v bytě a dokonce na dálku.

Instalujte si M2M kartu a propojte ji s klimatizací. Před svým návratem pak jen vyšlete pokyn a vrátíte se do takové teploty, na kterou máte právě náladu.

  

Zahradu si zalijete odkudkoliv

Přestaňte se spoléhat na sousedy. Nežádejte o dobrý skutek babičky, které bydlí daleko. Je jedno, pokud pěstujete zeleninu, bylinky nebo se staráte o krátce střižený anglický trávník. Pokud máte zavlažování, neváhejte ho „vytunit“ tou správnou simkou. Pak budete moci jednoduše zaslat SMS a vědět, že je o zahradu perfektně postaráno.

Otevřete si sami na dálku

Stačí prozvonit a vrata se sama otevřou. Působí to, jak by se samotný dům těšil na váš příjezd a vítal vás s otevřenou náručí. Využití je však samozřejmě širší a oproti běžnému automatickému otevírání má řadu výhod. Například spolehlivě funguje na mnohem větší vzdálenost. Nebo pokud čekáte návštěvu, nemusíte jí chodit otevírat sami. Pouze předáte telefonní číslo, na které při příjezdu zavolá, a necháte své přátele žasnout, až se brána sama otevře.

Jak vidíte, Chytrý život můžete žít i vy. Stačí k tomu M2M zařízení (inspiraci najdete např. zde), naše SIM karta s výhodným Machine tarifem a… A to je vše. Chytrý totiž neznamená složitý. Další informace o využití a cenách najdete zde.

Machine tarify

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru