Také s Windows Phone můžete vstoupit do naší samoobsluhy

Proč komunikovat s hlasovým systémem zákaznické linky, když si všechno můžete nastavit sami? Přednosti samoobslužného nastavení služeb O2 zná čím dál více lidí. Portál Moje O2 využívá téměř 900 tisíc našich klientů. Několik set tisíc z nich už si do svého chytrého telefonu instalovalo mobilní aplikaci Moje O2 a mohou tak operativně řešit nastavení svých tarifů, nebo se podívat na volné minuty kdekoliv a kdykoliv.

Moje O2 nově i pro Windows Phone
Výhody mobilní samoobsluhy si mohou od 9. června 2014 užívat i majitelé telefonů s operačním systémem Windows Phone 8.0 a vyšším. Dosud totiž byla k dispozici pouze verze pro chytré telefony běžících na Androidu a iOS. „V naší síti máme zhruba šest procent přístrojů s operačním systémem Windows Phone. Věřím, že velká část z nich novou aplikaci uvítá a bude ji ke své spokojenosti používat,“  říká Aleš Krejčí, manažer Online & Mobile Development O2.

aplikace Moje O2 pro Windows Phone

Ovládejte svůj tarif snadno i ze zahraničí
Představte si, že jedete na dovolenou a zapomenete si nastavit roaming nebo Internet v mobilu. S Moje O2 žádný problém, stačí ťuknout na ikonku aplikace a všechno máte „na dosah prstu“. Jednoduše si v telefonu nastavíte, co právě potřebujete a mezitím zjistíte další informace o využívání telefonu, jako je vyúčtování nebo stav volných jednotek (volné minuty, FUP a další). Kromě správy služeb a nastavení obsahuje také seznam všech O2 Prodejen, včetně přímé navigace na vybranou prodejnu.

Žádné kódy ani registrace
Bojíte se, že si nebudete pamatovat své přístupová hesla do aplikace, na která jste zvyklí například při správě bankovního účtu z mobilu? V aplikaci Moje O2 vás nic takového nečeká. Není třeba žádná registrace, identifikace klienta probíhá na základě přihlášení telefonu k mobilní síti. Navíc už se počítá s rozšířením funkcionalit, které ještě více usnadní využívání služeb Moje O2.

Moje O2 pro všechny tři podporované systémy je možné stáhnout v O2 Active nebo přímo pro váš Windows Phone telefon ve Windows Phone Store.

Jak se vám nová aplikace líbí? Určitě nám napište, i pokud narazíte na neočekávané chování nebo problém – připravili jsme pro tento účel zvláštní formulář na od.o2.cz/WPmojeO2form.

Těšíme se na další uživatele!

2-selector 8-stores 7-invocies 6-prepaid 5-roaming 4-internet 3-voice

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru