Digitální zážitek v technické knihovně. O2 je partnerem festivalu iCon

O2 a moderní technologie patří k sobě. Proto jsme se stali hlavním partnerem festivalu iCon Prague.

Tento festival moderních technologií se koná 22. a 23. března v Národní technické knihovně v Praze. Návštěvníci festivalu si vyzkoušejí všechny žhavé novinky od firem jako je Belkin, Logitech nebo Western Digital.

 

iCon ale není jen o hardwaru – na festivalu proběhne také řada přednášek a workshopů na téma „Jak si s pomocí digitálních technologií usnadnit život“. Jeden z nejznámějších lektorů metody GTD (Getting Things Done) v Česku Petr Mára vysvětlí, jak být s pomocí digitálních technologií více efektivní – v práci i v soukromém životě. Brit Chris Griffiths představí koncept myšlenkových map, který je dnes jednou z nejzajímavějších technik pro rozvoj kreativity, rychlejší učení i zlepšení paměti.

iCon_modry_blog

Součástí iConu bude také výstava fotografií pořízených iPhonem.

Nosíš, nosím, nosíme

Velkým trendem letošního roku jsou také takzvané „wearables“ – zařízení, které lidé nosí na sobě a získávají z nich záznamy o všech detailech své aktivity: o tom, kolik denně nachodí kroků či jak dobře spí. Může to být náramek, přívěsek, hodinky nebo třeba chytré běžecké boty. Také tato zařízení budou na iCon Prague k vidění a ke koupi – včetně přednášek o tom, čeho lze s jejich pomocí dosáhnout a jak.

 

NTK zalije LTE signál Chytré sítě

Co bychom to byli za partnera, kdybychom nezajistili posílení mobilní sítě přímo na místě konání v NTK! Před jinak těžko prostupnou železobetonovou budovou stojí mobilní BTS, která pustí do vašich smartphonů nejrychlejší LTE nebo 3G internet.

Mobilní BTS před NTK

Mobilní BTS před NTK

Výměnu LTE SIM zajistí O2 Guru

Na místě najdete O2 chill-out zónou, která nabídne během nabitého festivalu odpočinek a neobvyklé molekulární nápoje na osvěžení.  Vedle toho bude O2 na iCon zastupovat tým O2 Guru. Ti budou připraveni vám pomoci s nastavením služeb, nadchnou vás pro nové aplikace a především zajistí výměnu SIM karet za nový standard, který podporuje nejmodernější sítě LTE.

 

O iCon budeme přinášet pravidelné zpravodajství také tady, na O2 Blogu. Můžete se těšit na reportáže a záznamy přednášek. Uvidíme se v NTK? Přidejte se k události na Facebook.

Více o festivalu se dozvíte na www.iconprague.com

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru