Váš nejpříjemnější mobilní večer

Měla jste těžký den v práci? Váš přítel je na služební cestě v zahraničí a doma vás čeká pouze poloprázdná lednička? I tak si můžete udělat nezapomenutelný večer plný příjemných zážitků. Stačí vám mobilní telefon a několik vychytávek, které s ním můžete propojit.

Blížíte se ke dveřím. Otevíráte je a místo tápání po vypínači se světlo samo tlumeně rozsvítí. Jak je to možné? Díky Philu Bosuovi, který znovuobjevil žárovku. Mysleli jste si, že ta přece žádné vylepšení nepotřebuje? Omyl. Žárovka od Bosuovy společnosti LIFX má LED technologii a především Wi-Fi. Díky tomu spolupracuje s aplikací ve vašem chytrém telefonu a vy tak získáváte neuvěřitelné množství nastavení. Intenzitu a barvu světla. Čas zapnutí i vypnutí žárovek. Automatické zapnutí, když se váš smartphone připojí na domácí bezdrátovou síť. Dokonce i bliknutí, když vám přijde SMS. Teď se ale pohodlně usaďte, je čas na kvalitní televizní program.

lifx-bulb-2

Sex ve městě už vám neuteče

Pohodlně sedíte v křesle a přemýšlíte, jak se má váš milý. Začíná vám být smutno a tak raději zapnete televizi, kde končí nový díl vašeho oblíbeného seriálu. Počkat, jak končí?! Měl začít až za čtvrt hodiny. Nevadí. Panika se odkládá a díky O2 TV se posunete v programu na jeho začátek a pustíte si ho znovu. Vrátit se můžete kdykoliv až o 30 hodin nazpátek.

o2tv-1

Pozitivní vibrace

Pomalu se začnete chystat do postele. Ani moc nespěcháte, protože vás tam dnes stejně nikdo nečeká. Pak si ale vzpomenete na poslední dárek od vaší nejlepší kamarádky. Vklouznete pod přikrývku a z nočního stolku vyndáte vibrátor s integrovanou Bluetooth technologií od firmy Vibease. Aplikace ve vašem telefonu vám do sluchátek začne předčítat příjemně náladovou literaturu a vy sami si nastavíte intenzitu vibrací. Nebo ještě lépe – zavoláte vašemu milému. On sám pak bude moci během vašeho hovoru ovládat … Vás.

Váš mobilní večer pomalu končí a vy usínáte. Poslední pohled patří krabičce od vibrátoru a vy si říkáte, že slogan Distance doesn´t matter má něco do sebe.

 

Zdroj:

http://www.kickstarter.com/projects/limemouse/lifx-the-light-bulb-reinvented?ref=category

http://lifx.co/

http://www.vibease.com

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru