Ušetřete na nákupu vánočních dárků. Chystáme víkend plný Extra slev

Naši zákazníci mohou během tohoto víkendu nakupovat vánoční dárky s ještě většími slevami než doposud. Od pátku 6. do neděle 8. prosince 2013 mohou nakoupit o pětinu levnější džíny v Levisu, hračky v Bambuli nebo sportovní oblečení v Alpine Pro. Všechny dárky jim navíc zabalí v Giftisimu se 30% slevou.

Na jaké slevy se zákazníci během víkendu mohou těšit?

  • Alpine Pro – 20% sleva na nezlevněný sortiment Alpine Pro
  • Levis – 20% sleva na nezlevněné oblečení Levis
  • XXXLutz – 15% sleva na vše, co se vejde do červené nákupní tašky
  • Triumph – 25% sleva na celý nezlevněný sortiment Triumph
  • K+B Elektro – 10% sleva na espressa, roboty a velké bílé domácí spotřebiče
  • Bambule – 15% sleva na celý nezlevněný sortiment a 20% sleva na sortiment Alltoys
  • Giftisimo – 30% sleva na dárkové balení do papíru a doplňkový sortiment
  • Albi – 15% sleva na veškerý sortiment Albi
  • Sephora – 20% sleva na celý nezlevněný sortiment v parfumeriích Sephora

Tři dny plné slev navazují na úspěšný víkend v loňském předvánočním období, během kterého naši zákazníci uplatnili více než čtvrt milionu slev.

 

Tablet nebo mobil potěší pod stromečkem tisíce lidí

Výhodná vánoční nabídka v neděli nekončí. Vánoční dárky s exkluzivními slevami mohou zákazníci nakupovat ve více než tisíci obchodech po celé České republice i nadále. Kompletní nabídku najdou na webu www.o2extravyhody.cz/vanocninakupy

Součástí vánoční nabídky je také 1+1 od O2, díky které dostanou smluvní zákazníci ke každému nákupu vybraného mobilního telefonu nebo tabletu druhý telefon nebo tablet jako dárek. Všechna zařízení nabízíme se zárukou nejnižší ceny. Mobilní telefony z vánoční nabídky lze nakoupit také se službou O2 Mobil, díky které si zákazníci mohou rozložit platby v čase. Této nabídky už za necelý měsíc využily tisícovky zákazníků.

Nejvíce slev využívají Pražáci

Od zahájení vánoční kampaně ušetřili zákazníci na nákupu vánočních dárků už 40 milionů korun. V posledních týdnech narostl počet generovaných kódů dokonce pětinásobně. Zákazníci nejčastěji využívají slevy v parfumerii Sephora, v knihkupectví Neoluxor, v C&A a v Intersportu. Někteří prodejci již v rámci vánoční nabídky překročili hranici sto tisíc vygenerovaných slev. Slevy nejčastěji využívají lidé v Praze, v Ústeckém kraji, středních Čechách a v Moravskoslezském kraji.

K čerpání slev v programu Extra výhody není potřeba žádná věrnostní karta, tu nahradil mobilní telefon. Zákazníci mohou slevový kód získat na webu www.o2extravyhody.cz, pomocí SMS anebo díky mobilní aplikaci. Tu má ve svém telefonu staženou přes 300 tisíc zákazníků. Mobilní aplikaci Extra výhody si lidé nejčastěji stahují do chytrých telefonů s operačním systémem Android. Na Android připadá 78 % všech stažených aplikací, 11 % připadá na operační systém iOS a 6 % na Windows Phone.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru