O2 Čtení promění váš mobil či tablet v novinový stánek

Za výlohou trafiky vidíte nové číslo svého oblíbeného časopisu. Jenže je pozdě večer a mají zavřeno. Díky O2 vám to může být jedno, oblíbený časopis můžete číst během pár minut. A rovnou ve svém mobilu nebo tabletu. Noviny a časopisy si teď můžete kupovat kdykoliv a kdekoliv.

Stáhnout aplikaci O2 Do mobilu

O2 Čtení je novinkou v oblíbené aplikaci O2 Do mobilu. Ve virtuální trafice si můžete stahovat bezplatné i placené tituly – časopisy i noviny. Ceny jsou často výhodnější než na stánku. Navíc jsou v nabídce speciální balíčky za zvýhodněnou cenu, které si můžete první měsíc vyzkoušet zdarma. Nabídka je velmi široká, od bezplatných novin Metro a E15, přes deníky MF Dnes a Lidové noviny až po širokou škálu časopisů.

O2 Čtení V nabídce O2 Čtení je velké množství titulů. Počínaje bezplatnými deníky E15 a Metro, magazínu O2 O´všem přes širokou nabídku deníků a časopisů. Nabídka obsahuje i zvýhodněné balíčky tematických titulů. První měsíc je pak můžete číst zdarma.

Praktické je i placení. Na rozdíl od nákupu v trafice nepotřebujete ani hotovost ani platební kartu. Stačí si vybrat noviny nebo časopis a potvrdit koupi. Titul si stáhnete do mobilu nebo tabletu okamžitě. Částka se totiž přičte k vašemu pravidelnému měsíčnímu účtu za telekomunikační služby u O2. Navíc stahování novin a časopisů se nezapočítává do datového limitu FUP.

V případě připojení přes Wi-Fi pak stačí zadat telefonní číslo a kód, který vám operátor zašle jako SMS. Výhodou je, že si stažené tituly můžete číst na různých zařízeních, třeba na mobilu i tabletu, ale zaplatíte je jen jednou.

cteni.o2active.cz

Už si chcete číst? Pojďme si to vyzkoušet. Stačí se připojit na aplikační portál vašeho operačního systému (Apple AppStore, Google Play) a stáhnout si do mobilu nebo tabletu aplikaci O2 Do mobilu. Aplikace je samozřejmě zdarma.

Aplikace O2 Do mobilu, jejíž součástí je i nabídka novin a časopisů O2 Čtení Aplikace O2 Do mobilu, jejíž součástí je i nabídka novin a časopisů O2 Čtení. Tituly můžete vybírat přímo z regálu nebo podle nejrůznějších témat.

Po nainstalování aplikace a jejím spuštění najdete záložku s časopisy a novinami jako druhou v nabídce. Po vstupu do nabídky uvidíte regál s aktuální nabídkou tiskovin. Tou můžete procházet směrem dolů, nebo si nahoře v menu vybírat z nabídky podle témat. V této nabídce pak najdete i zvýhodněné balíčky, které si můžete první měsíc vyzkoušet zdarma.

V knihovně najdete všechny vaše stažené tituly, které si můžete rovnou číst. Aplikace si pamatuje, kde jste čtení přerušili a při dalším otevření se vrátíte právě na toto místo. V knihovně najdete všechny vaše stažené tituly, které si můžete rovnou číst. Aplikace si pamatuje, kde jste čtení přerušili a při dalším otevření se vrátíte právě na toto místo.

Po rozkliknutí konkrétního titulu uvidíte cenu výtisku a případě nabídku na zvýhodněné předplatné. Časopis nebo noviny si pak koupíte kliknutím na nabídku. A pozor, v O2 Čtení najdete i starší čísla jednotlivých titulů. Zakoupené tituly pak máte přehledně ve vlastní knihovničce. Hurá do čtení!

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Mobilní aplikace z vás dokážou vytáhnout tisíce korun. Vlastně za nic
Nahoru