Podzim je tu a s ním i slevy na 5G telefony: HONOR 90 a vivo X80 Lite se slevou 3 000 korun

Potřebujete nový telefon, ale nechtějí se vám za něj dávat desítky tisíc? Tak to jste na správném místě. V říjnu dáváme slevy 3 000 korun na stylové 5G smartphony HONOR 90 5G a vivo X80 Lite. Když s sebou vezmete jakýkoliv starý telefon, dostanete k jeho hodnotě navíc ještě 500 korun bonus.

HONOR 90 5G: stylový smartphone se štědrým úložištěm

V červenci tohoto roku telefon HONOR 90 přišel na trh a ihned zamíchal kartami. Zaujme svým 200Mpx fotoaparátem, stylovým matným designem s oblými okraji a jasným OLED displejem s velikostí 6,7 palců. Pohodlně padne do ruky. V e-shopu O2 nebo v prodejně si ho můžete nyní pořídit se slevou 3 000 korun. Vyjde vás tak na 11 989 korun. S úložištěm 512 GB se dostává na první příčky nejlevnějších telefonů s takto velkou pamětí.

vivo X80 Lite: chameleon, který vydrží

Model vivo X80 Lite je jeden z nejkrásnějších smartphonů v této cenové kategorii. Když na něj zasvítí UV světlo, změní se během minuty jeho barva ze zlaté až do sytě oranžové. S touto vychytávkou jistě oslníte na každé párty. AMOLED displej s velikostí 6,44 palců je maximálně jasný i při využívání na slunci. Baterka vám vydrží klidně i dva dny bez nabíjení. O2 vám na tento zlatý nebo černý telefon dá slevu 3 000 korun. Jeho cena tak bude 7 989 korun. Tak na co čekáte? Už dnes ho můžete objednávat v e-shopu O2 nebo si dojděte do jakékoliv naší prodejny.

A pokud jste milovníci sportu, zbystřete, k tomuto telefonu dostanete fotbalový míč zdarma.

Další pětistovka k dobru

Rozhodli jste se pro nákup nového telefonu u nás v O2? Nedávejte ten starý do šuplíku takzvaně „pro strýčka příhodu“, prodejte ho na www.o2vykup.cz. Dostanete k jeho výkupní ceně navíc 500 korun jako bonus. Proces výkupu telefonů se dočtete v našem článku.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek „Vyměň starý za nový“: O2 spouští výkup telefonů a myslí přitom na přírodu
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru