Led televize zdarma? A nejen to. O2 a Air Bank prohlubují spolupráci a vy můžete díky novému ekosystému Unity výrazně ušetřit

O2 a Air Bank rozšiřují spolupráci a představují unikátní ekosystém Unity. Výhody tohoto nového světa mohou čerpat společní zákazníci obou firem. Je to například už známá 300korunová odměna, zjednodušené platby za služby O2 a nově také LED televize zdarma při pořízení telefonu Samsung Galaxy S24 u O2. Zapojte se i vy do jedinečného prostředí, kam se výhodné nabídky jen pohrnou. 

Svět Unity navazuje na úspěšnou spolupráci O2 a Air Bank, která přilákala už 300 000 uživatelů. Unity propojuje špičkové firmy z různých oborů a odměňuje zákazníky za využívání služeb, které jsou už teď běžnou součástí jejich každodenního života. Už více než rok posíláme společným zákazníkům měsíční odměnu 300 korun zpět na účet. Teď k tomu nově v rámci Unity přidáváme další, ještě hodnotnější benefity a výhody – třeba 50palcovou televizi k nákupu telefonu. A to je teprve začátek,“ říká generální ředitel O2 Jindřich Fremuth

Chytrá televize Samsung zdarma  

Díky novému světu výhod Unity společní zákazníci obou firem šetří už teď. A to 300korunovou odměnou. Nově do sady výhod přibyla také chytrá televize. Pokud si společný zákazník koupí u O2 telefon Samsung Galaxy S24, automaticky získává zdarma jako dárek poukázku na LED televizi Samsung UE50CU7172 v hodnotě téměř 10 000 korun. Nabídka je platná do konce června nebo do vyprodání zásob. 

Do konce června můžete také díky Unity prodloužit život svému telefonu. Další výhodou je akční cena ochranného sklíčka. Za 99 korun ho dostanete v O2 Prodejně, kde můžete rovnou využít i odborné nalepení na telefon. 

Jak se stát členem Unity? 

Pokud chcete být členem Unity, stačí mít běžný účet zdarma od Air Bank a k tomu službu od O2. U odměny 300 Kč zpět na účet je pak potřeba splnit ještě pár jednoduchých podmínek: 

  • Na běžný nepodnikatelský účet vedený u Air Bank si pravidelně posíláte alespoň 10 000 korun měsíčně.  
  • Z tohoto účtu v Air Bank hradíte faktury za nepodnikatelské služby operátora O2 ve výši alespoň 600 korun. 

Získávejte výhody za to, co běžně děláte 

Každý potřebuje mít svou banku a operátora. Ale jen u O2 a Air Bank teď díky Unity můžete ušetřit na každodenních záležitostech. Buďte v obraze! Kompletní nabídku Unity, která se bude pravidelně doplňovat a měnit najdete v samoobsluze Moje O2. Z této aplikace si můžete jednoduše výhody vyzvednout a ihned uplatnit. „Nové odměny budeme doplňovat a měnit průběžně, je proto dobré svou aplikaci pravidelně sledovat, ať zákazníkům neunikne ani v budoucnu žádná výhoda,“ prozrazuje Jindřich Fremuth

Čerpat výhody a tím výrazně ušetřit mohou jak stávající zákazníci, tak ti, kteří nově splní výše uvedené podmínky. Veškeré informace a aktuální nabídky ohledně ekosystému Unity najdete na webu www.unity.cz.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Objevte nové Samsung Galaxy A55 a A35. Jedině u O2 k nim bez čekání a registrací dostanete chytrý náramek Galaxy Fit3 jen za 1 Kč
Nahoru