Dveře do světa Galaxy AI vám otevřou nové skládačky od Samsungu! Ulehčete si život se smartphony Z Flip6 a Z Fold6 

Samsung opět posouvá hranice inovace a technologií s uvedením další generace nových 5G smartphonů – Samsung Galaxy Z Flip6 a Z Fold6. Tyto nové skládací modely přináší nejen špičkový hardware a elegantní design, ale také revoluční funkce Galaxy AI, které pomohou zvýšit vaši produktivitu a zábavu na maximum. Například funkce Circle to search, Asistent na poznámky nebo třeba Asistent k úpravě fotografií. U O2 si tyto novinky můžete předobjednat už teď. Zákazníci O2 mohou mít tyto prémiové smartphony už za 500 Kč měsíčně.

Nový Samsung Galaxy Z Flip6 zaujme svým moderním a elegantním designem, dostupným v ikonických barvách: modré, zelené, žluté a šedé. Je vybaven Dynamic AMOLED 2x displejem o velikosti 6,7palců, který se při zavření změní na 3,4palcový Super AMOLED vedlejší displej. Ten je ideální pro rychlé ovládání a náhledy. S vylepšenou odolností IPX8, 4 000mAh baterií a zcela novým systémem chlazení se tak stává i skvělým parťákem na letní dovolené. 

Maximální produktivitu a zábavu vám přinese Samsung Galaxy Z Fold6. Velký 7,6palcový a sekundární 6,3palcový displej zajistí vysokou produktivitu a skvělý zážitek ze sledování videí či hraní her. Navzdory svou velikostí je překvapivě lehký, váží pouhých 239 gramů. Vybrat si můžete s elegantních barevných variant: šedá, modrá a růžová. Vybaven je baterií 4 400 mAh a odolností IPX8

Nové Samsungy už za 500 Kč měsíčně!

Oba modely si můžete až do 23. července 23:59 předobjednat v  e-shopu O2. O minutku později budou už oficiálně uvolněny k prodeji. Zákazníci O2 si mohou nákup zpříjemnit splátkováním. Oba modely mohou pořídit za 500 Kč měsíčně a to bez navýšení. Kupní cenu si tak rozložíte a nemusíte platit celou částku najednou. Stačí mít jen jakoukoliv službu od O2. Podrobné podmínky najdete na webu O2.

Získáte navíc výkupní bonus až 4 000 Kč a pojištění Samsung Care+ na jeden rok zdarma. Kompletní podmínky najdete na novysamsung.cz.

Galaxy AI je tu! 

Nové skládací smartphony od Samsungu také otevírají dveře do světa Galaxy AI a přinášejí revoluční funkce, které mění způsob, jakým komunikujeme, tvoříme a pracujeme s našimi telefony. 

Funkce Circle to search poháněná umělou inteligencí vám umožní najít cokoliv, co se vám objeví na obrazovce vašeho telefonu, aniž byste museli přepínat mezi aplikacemi. Pouhým zakroužkováním objektu určíte, co vám zajímá a další informace máte k dispozici. Paměť telefonu už vám nebude přehlcovat galerie plná jednorázových screenshotů. Například můžete snadno dohledat původ či místo památky, kterou jste zahlédli na Instagramu. Stejně tak kde pořídit boty, které má na sobě váš oblíbený influencer. Nebo třeba zjistit z ingrediencí na jídelním lístku, zda je pokrm bezlepkový. Využití je opravdu spousta. 

Galaxy AI vám také přináší funkce, které pomohou zvýšit vaší denní produktivitu na maximum. Například Poznámkový asistent vám, po namíření foťáku na článek v magazínu, přehledně shrne, o čem je a vypíše důležité body. Asistent přepisu rychle nadiktujete zprávy nebo e-maily, aniž byste je museli psát, a naopak ty příchozí přečte. Během důležité schůzky umí také převést mluvené slovo do textu, takže vám nic důležitého neunikne. 

Vytvořit můžete také dokonalé vzpomínky s Asistentem fotografií. Díky němu můžete snadno přibližovat nebo posouvat objekty, měnit okraje a vylepšovat snímky.

Společně s novými smartphony přichází také na trh bezdrátová sluchátka Galaxy Buds3 a Galaxy Buds3 Pro v bílé či stříbrné barvě. Vybaveny jsou také Galaxy AI, díky které máte v uších například tlumočníka v reálném čase nebo hlasového asistenta. Pokud tato sluchátka koupíte do 31. srpna 2024 získáte k nim přes web www.novysamsung.cz obal zdarma. 

Novinkou jsou také chytré hodinky Galaxy Watch7 a Galaxy Watch Ultra s vysokou odolností nebo pokročilým monitoringem spánku díky AI.  

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek AI na dosah ruky? Nový Samsung Galaxy S24 posouvá hranice umělé inteligence
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru