Internet rychlostí světla? O2 nabízí pevný internet s garancí vrácení peněz do 60 dnů

Váháte, který pevný internet si pořídit? Přesvědčte se sami o kvalitě Inteligentní sítě O2. Nový pevný internet si teď noví zákazníci mohou pořídit s garancí vrácení peněz až na 60 dnů! Pokud nebudete s připojením spokojení, můžete dostat zpět všechny poplatky spojené se zřízením a používáním služby.

Společnost O2 pokrývá více než 99 % území Česka, vysokorychlostní internet pak nabízí pro téměř 70 % českých domácností. „Díky masivním investicím přinášíme rychlost alespoň 100 Mb/s do téměř 3 milionů domácností. Naši sít neustále modernizujeme, rozšiřujeme a připojení díky využití bondingu, investicím do optiky i DSL také neustále zrychlujeme. Zatímco ještě před třemi lety průměrná česká domácnost využila měsíčně 170 GB, dnes je to už více než 350 GB,“ vysvětluje ředitel fixních služeb v O2 Martin Čejka. 

Ten také doporučuje, aby si jednou za čas zákazníci ověřili, zda na své adrese využívají správnou kapacitu připojení. Protože přibližně polovina přípojek dnes díky modernizaci technologií umožňuje dosáhnout na mnohem vyšší rychlosti.

Garance vrácení peněz

V posledních letech začali lidé klást na svůj pevný internet doma mnohem větší nároky. „V mnoha oblastech je vidět, že lidem už nestačí služby od malých lokálních poskytovatelů bezdrátového internetu, kteří někdy používají zastaralé technologie s malou kapacitou, ale chtějí stabilitu a kvalitu, která zvládne nápor i ve špičce nebo při horším počasí,“ popisuje Martin Čejka s tím, že podle aktuálního měření DSL.cz nedosahují průměrné rychlosti u drobných poskytovatelů bezdrátového internetu ani 29 Mb/s a velmi často jsou hodnoty ještě nižší. 

„Hodně lidí ale nemění svého poskytovatele ze zvyku a obavy, že to je složité a když jim služba pak nebude vyhovovat, nebudou moci jen tak odejít. I proto nyní přicházíme s garancí vrácení peněz na 60 dnů od pořízení služby. Dva měsíce stačí na to, aby se zákazník přesvědčil, že výhodou pevného internetu od O2 je především stabilita připojení, kapacita a spolehlivost sítě. Pokud v průběhu té doby nebude přeci jen spokojený, vrátíme mu všechny poplatky, případně zpět vykoupíme i hardware. Bez ohledu na to, zda se jedná o optiku, DSL, 5G nebo LTE připojení,“ říká Martin Čejka.

Můžete si vybrat vždy z několika tarifů dle svých potřeb. „O2 přináší kombinaci nejmodernějších technologií internetu na doma – 5G Internet vzduchem, metalickou i optickou sítí. Naši specialisté v prodejnách, na zákaznické lince nebo on-line na chatu vždy doporučí zákazníkům to nejlepší připojení, ať bydlí kdekoliv. A v případě potřeby domluví i návštěvu technika, který službu připojí, doplňuje Martin Čejka s tím, že všechny tarify lze navíc kombinovat v rámci O2 Spolu s dalšími službami a získat tak výhodnější ceny. Více informací najdete na webu O2.cz/internet.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Je opravdu každý smartphone vyrobený v Číně?
Nahoru