Užijte si zimu naplno, začíná O2 Ski Roadshow! Pořiďte skipas se slevou nebo otestujte lyže HEAD zdarma

Se začátkem nového roku zima nekončí. Naopak! Právě se rozjíždí pořádná zábava – O2 Ski Roadshow, série zimních akcí s O2 Guru Ambasadory ve skiareálech Snowhill. Odpočiňte si v chill-out zóně, zasoutěžte si o skvělá sluchátka O2 pods+ nebo otestujte lyže i snowboardy značky HEAD zcela zdarma! Navíc mají zákazníci O2 slevu až 100 korun z online ceníku na skipasy​!

Zasněžené sjezdovky, teplý čaj a den plný lyžovaní nebo snowboardování. Perfektní zimní kombinace, která se nyní stává skutečností! Už v sobotu 14. 1. 2023 odstartuje ve skiareálu Herlíkovice O2 Ski Roadshow, která potrvá až do března.  

Devět víkendů, tři lyžařské Snowhill areály (Šachty, Herlíkovice, Mariánky) a O2 chill-out zóna, ve které na všechny milovníky zimních sportů čeká skvělá muzika, Wi-Fi, horký čaj na zahřátí zdarma, lehátka na pořádný odpočinek, soutěže o O2 pods+ i půjčovna powerbank.  

Ale především je možné si v O2 chill-out zóně půjčit a otestovat skvělé lyže a nově i snowboardy značky HEAD zdarma! Nic tak už nebrání pořádnému sjezdu a obloučkům! 

V aplikaci Moje O2 je už nyní navíc pro zákazníky O2 připravená speciální nabídka – při online objednání můžete mít slevu podle zvolené varianty od 50 do 100 korun na skipas ve skiareálech Snowhill. Slevu lze uplatnit po celou dobu až do konce zimní sezóny, O2 Guru Ambasadoři na vás ale čekají o víkendech v různých skiareálech Snowhill. Tak je nepropásněte a užijte si zimní radovánky naplno.   

Kdy a kde se s O2 Guru Ambasadory můžete setkat v chill-out zóně?  

  • 14. 1. – 15. 1. skiareál Herlíkovice
  • 21. 1. – 22. 1. skiareál Herlíkovice
  • 28.1. – 29. 1. skiareál Šachty
  • 4. 2. – 5. 2. skiareál Šachty
  • 11. 2. – 12. 2. skiareál Mariánky
  • 18. 2. – 19. 2. skiareál Herlíkovice
  • 25. 2. – 26. 2. skiareál Herlíkovice
  • 4. 3. – 5. 3. skiareál Šachty
  • 11. 3. – 12. 3. skiareál Herlíkovice

Nechte se hýčkat v naší O2 chill-out zóně! Zima plná lyžování, snowboardování a zábavy se právě rozjíždí – buďte u toho i vy!  

O2 Ski Roadshow 2022, skiareál Šachty

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Odborníci s modrým srdcem: O2 Guru už 12 let pomáhají zákazníkům 
Nahoru