S Honorem 8 Pro vyfotíte luxusní snímky jako ze zrcadlovky

Rádi fotíte, ale nechcete s sebou stále tahat zrcadlovku? Máme pro vás řešení – špičkově vybavený telefon Honor 8 Pro s 12 megapixelovým fotoaparátem a dvěma čočkami. 

S touhle luxusní hračkou od firmy Honor se pobavíte, to vám garantujeme. Smartphone totiž chrlí jednu profesionální fotku za druhou. O kvalitu snímků se starají dva vzájemně se doplňující snímače – monochromatický (pro černo-bílou) a RGB (pro barvy). Navíc díky režimu široké clony můžete stejně jako u zrcadlovek rozostřovat pozadí fotek i videí. Pokud rádi natáčíte, tak se můžete těšit na videa v ultra HD (4K) rozlišení.

Nemusíte se bát, že by se vám telefon po pár natočených videích či vyfocených snímcích vybil. Díky baterii s kapacitou 4000 mAh a nejnovější technologii SmartPower 5.0 vydrží Honor 8 Pro opravdu hodně. Při normálním použití bude v provozu až celé dva dny.

Kromě fotoaparátu vás u Honoru 8 Pro zaujme i kovové, jen 6,97 milimetrů tenké tělo. Najdete v něm navíc nejnovější osmijádrový procesor Kirin 960, který má oproti svému předchůdci o 18 procent vyšší výkon. Grafický procesor Mali-G71 pak v rychlosti vykreslování grafiky převyšuje svého předchůdce dokonce o 180 procent. V kombinaci s 6 GB operační pamětí disponuje Honor 8 Pro výkonem, díky němuž si hravě poradí i s těmi nejnáročnějšími aplikacemi a hrami.

Vánoce se blíží, tak co si Honor 8 Pro  prohlédnout v našich prodejnách? Podívat se na něj můžete i  v e-shopu O2, kde si smartphone objednáte rovnou z pohodlí domova.

Všechny naše mobily je možné koupit také na splátky bez navýšení s nulovou akontací a zřídit si k nim pojištění proti krádeži nebo poškození.

Podívejte se, co Honor 8 Pro dokáže. Vydali jsme se ho otestovat do terénu.

sdr

 

cof

 

sdr

 

sdr

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek S Honorem 8 Pro vyfotíte luxusní snímky jako ze zrcadlovky
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru