Oslavte Den dětí na Festivalu ABC. Čekají na vás robůtci i digitální malování

Den dětí se nezadržitelně blíží, již 1. června budou ti nejmenší z nás slavit svůj den. A jak nejlépe to oslavit? Přece zábavou, smíchem a radostí. Navštivte poslední květnový víkend Festival ABC v pražském zemědělském muzeu, kde i Nadace O2 společně s O2 Guru bude mít svůj stánek. A že se máte skutečně na co těšit.

Digitální malování, robůtci, online pexeso, drobné ceny, O2 Guru akademie, Xbox a mnoho dalšího na vás čeká na stánku O2 Chytré školy. V Národním zemědělském muzeu Praha se totiž 28. a 29. května 2022 uskuteční Festival ABC, kde si můžete společně s dětmi užít zábavný a někdy i naučný program. A web Bezpečně v síti.cz je hrdým partnerem festivalu.

V sobotu se dokonce můžete setkat se sportovním komentátorem, moderátorem a tváří zábavné show TIKI-TAKA Petrem Svěceným a známým hercem Jiřím Mádlem. V 15:50 se na hlavním podiu uskuteční rozhovor, a poté proběhne na stánku O2 Chytré školy i autogramiáda.

Myslíme i na rodiče! Oba dny v 11, 13 a 15 hodin se můžete zúčastnit O2 Guru akademie, kde vás seznámíme se světem technologií.

Těšíme se na viděnou na festivalu plném zábavy.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Odborníci s modrým srdcem: O2 Guru už 12 let pomáhají zákazníkům 
Nahoru