Navštivte unikátní O2 TV fanzonu v Edenu

Malé pražské derby mezi Slávií a Duklou v pondělí do Edenu přitáhne řadu fotbalových nadšenců. Zápasu lídra tabulky bude navíc předcházet atraktivní doprovodný program, který jsme pro fanoušky, jako oficiální partner FORTUNA:LIGY, připravili.

Návštěvníkům Eden Areny se totiž u vstupu číslo 2 otevře 29. října už v 16:00 hodin vychytaná O2 TV fanzona. A na co se v ní můžete těšit? Vybíráme to nejlepší.

  • Autogramiáda vybraných hráčů SK Slavia Praha
  • Focení s pohárem pro mistra ligy
  • Vouchery s kódem na sledování O2 TV na měsíc zdarma
  • O2 Guru stan s prezentací O2 TV
  • Možnost vyzkoušet si unikátní fotbal v kleci
  • Soutěž v rychlosti střely

Je jen málo příležitosti, kdy můžete na vlastní oči spatřit trofej pro mistra ligy. Máme dobrou zprávu, jednu takovou budete mít právě před pondělním utkáním. A to není všechno, s pohárem mistra FORTUNA:LIGY se navíc v O2 TV fanzoně budete moct i vyfotit.

V rámci předzápasového programu se v O2 TV fanzoně uskuteční i autogramiáda vybraných hráčů SK Slavia Praha. Své borce tak budete mít kousek od sebe. Ke správnému fandění všem jistě poslouží i nafukovací tleskátka od O2, díky kterým slávisté vytvoří na tribunách bouřlivou kulisu. Zájemci si navíc změří rychlost střely nebo si ve skupině s kamarády vyzkouší unikátní fotbal v kleci.

Součástí O2 TV fanzony bude samozřejmě i O2 Guru stan, kde si zájemci vyzkouší, jak funguje naše O2 TV s pořádnou náloží sportovních přenosů. Všichni návštěvníci fanzony před zmiňovaným utkáním, si navíc odnesou voucher s kódem pro balíček O2 TV Sport Pack na celý měsíc zdarma. Díky němu budou sledovat atraktivní fotbalová klání v pohodlí svého obýváku. Více o O2 TV se dozvíte zde.

 

 

Jiří Řezáč Autor článku
Jiří Řezáč
Společně s O2 Guru Ambasadory realizuje všechny O2 eventy a roadshow po celé republice. Nejčastěji na akce táhne za svým autem O2 Guru karavan, se kterým již za ty roky najezdil tisíce kilometrů – a to bez nehod. Jirka je ve firmě již od začátku Eurotelu a zažil zrod všech technologií, produktů a řešení. Baví ho všechny technologické novinky, wearables i chytrá domácnost. Vždyť na O2 Smart Boxu a jeho řešení chytré domácnosti má zařízený celý dům, od zabezpečení až po ovládání topení. Vzhledem k jeho zkušenostem se na něj často ostatní kolegové obrací o radu, a to jak trenéři, tak i třeba call centra. Jirka vždy rád pomůže a poradí, protože šířit dobré jméno O2 Guru a pomáhat ostatním ho prostě baví.
Související článek Startuje fotbalová FORTUNA:LIGA. Jen na O2 TV uvidíte poprvé v historii všechny zápasy
Nahoru