Vánoční pohoda snadno a rychle! Jak načerpat správnou atmosféru?

Upéct cukroví, uklidit celý dům či byt, nakoupit dárky, zabalit je a schovat někam hodně hluboko. A do toho práce, schůzky, běžný provoz, nějaký ten večírek. Únava, vyčerpání, stres – to jsou pro mnohé stále častější synonyma pro svátky klidu a pohody. Jak se tedy správně naladit?

Někdo vyrazí mimo civilizaci, třeba na hory, kde si užije alespoň trošku sněhu. Jiný radši vyrazí na adventní trhy. Ale pokud máte spoustu domácích povinností a mimo se jen tak nedostanete, máme pro vás jeden tip – zkuste si pustit nějaký vánoční příběh. Že už znáte všechny nazpaměť? Zkuste letos vsadit na O2 TV, kde najdete stovky hodin filmů a seriálů, včetně těch úplně nových.

Například kanál HBO letos přinese hned několik filmů, které si můžete pustit u přípravy vánoční výzdoby, lepení cukroví nebo úklidu.

Tipy na filmový dýchánek

Hned 8. prosince uvede HBO zábavný příběh plný dětských dobrodružství, který se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. Ve filmu 8bitové Vánoce se snaží hlavní hrdina získat k Vánocům nejnovější a nejlepší videoherní systém.

O 4 dny později se přeneseme s romantickým filmem Brusinkové Vánoce do soutěže, ve které jeden nefungující pár předstírá manželské štěstí v celostátní televizi, aby pomohl místnímu vánočnímu festivalu i vlastnímu podnikání na brusinkové farmě. Jaká je však čeká budoucnost, když jejich znovuzrozenou lásku ohrožují nové příležitosti? To se dozvíte na HBO.

A bude toho mnohem více! 23. prosince se můžete těšit na Nový vánoční příběh, ve kterém již Ralphie vyrostl a musí se vypořádat s Vánocemi a vším, co přinášejí. Film v retro stylu vypráví krásný příběh přípravy perfektních svátků plných rodinné atmosféry, laskavosti a pohody.

První svátek vánoční nás zavede za Averyinou, která se po tom, co byla zrušena její pohádková svatba, snaží splnit si svůj životní sen. Kdo říká, že svůj svatební tanec nemůžete odtančit bez svatby, sama – a se zajímavým mužem po boku? Vánoční valčík uvidíte na HBO už 25. prosince.

A hned den na to pak můžete sledovat Dickensovské Vánoce, které vypráví příběh o Cassie, jež zkusila štěstí jako režisérka na Broadwayi a nyní se vrací do rodného města Dickens. Má zde za úkol zinscenovat Vánoční koledu u příležitosti stého výročí založení města. Když představitel hlavní role ztratí hlas, Cassie musí rychle najít náhradu.

A pokud ještě nebudete mít Vánoc dost, pak se můžete těšit 27. prosince na Vánoční harmonii, ve které se zpěvačka a skladatelka Gail může zúčastnit zásadní soutěže. A to je příležitost, která se naskytne jedinkrát za život. Vydá se na proto dalekou cestu, ovšem dostane se jen do Harmony Springs v Oklahomě. Tam se její putování, rozpočet i všechny velké naděje zhroutí. Jak to dopadne? Dozvíte se na HBO.

Nestihli jste některý z oblíbených filmů? Pořiďte si O2 TV Zlatá nebo balíček Kino, jejichž součástí je i kanál HBO, který můžete sledovat samozřejmě až 7 dní zpětně. A celý prosinec pak tyto filmy i desítky dalších můžete sledovat v rámci HBO Max kdykoli budete chtít.

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Adventní kalendář od O2 Knihovny: rozbalte si nálož příběhů s obří slevou i zadarmo
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru