Jak si udržet romantiku i po prvním máji? Stačí malý trik!

Máj, lásky čas, to je staré známé úsloví. První máj je dnem, kdy mnoho z nás oslavuje zamilovanost, lásku a vřelé city k druhému. V ideálním případě by ovšem měla atmosféra tohoto speciálního dne pokračovat po celý rok. Jak na to? 

Odborníci se shodnou jednoznačně v tom, že na každém vztahu je potřeba pracovat. Není ale nutné vymýšlet velká gesta. Ke spokojenosti stačí často pouhé drobnosti. Pokud chcete cítit zamilovanost i po měsících či letech, nezapomínejte krom společně tráveného času i na dobu vyhrazenou jen na sebe nebo přátele. Chybět by neměla objetí a důležité jsou také polibky, kdy se počítají i ty na dobrou noc, při přivítání po práci nebo jen tak, bez důvodu pro radost.

Společně trávený čas by měl být příjemný pro obě strany. A co si budeme nalhávat, ne vždy se nám chce zažívat adrenalin nebo lézt po skalách. Někdy můžeme tu největší blízkost cítit při naprosto běžných denních činnostech. Třeba při sledování filmu nebo hezkého seriálu. A že to v televizi nestíháte? Pořiďte si O2 TV, která je skvělou zásobárnou filmů, pořadů i seriálů, a to včetně možnosti zhlédnutí až 7 dní zpět.

Romantika na každý den

Díky funkcím, které jsou samozřejmostí již od základního tarifu, se tak již nemusíte nechat televizním programem ovládat. Naopak, vy můžete ovládat to, na co chcete koukat. Již od 299 Kč měsíčně vám O2 TV otevře dveře k tisícům hodin obsahu. Stačí si jen zvolit kategorii, na kterou máte zrovna náladu, a pak si vybírat z nabídky všech stanic. O2 TV za vás sama udělá předvýběr dle žánru a ukáže i hodnocení, na vás je pak už jen vychutnat si zážitek.

Když jsme u té romantiky, například v rámci tarifu O2 TV Zlatá teď můžete zhlédnout třeba oba díly Pravé blondýnky, které jsou na Cinemax 2, nebo Sexu ve městě na HBO 2. Pořádnou dávku emocí můžete prožít na kanále Cinemax u legendárního Ducha s úžasným Patrickem Swayzem v hlavní roli.

Oddech nabízí randění v New Yorku na HBO, kde se mimo jiné můžete rovněž nechat přenést i do 19. století, a to v rámci historického filmu Amonit nebo britsko-francouzské Pýchy a předsudku. A pokud si nevyberete z toho, co nabízejí jednotlivé stanice, je k dispozici také bohatá O2 Videotéka. Romantiku jako na Prvního máje tak můžete zažít kdykoli budete chtít, bez ohledu na datum v kalendáři. 

Tereza Kabešová Autor článku
Tereza Kabešová
Je jedním z O2 Ambasadorů. Radí zaměstnancům i zákazníkům s nastavením služeb. Patří mezi O2 Guru specialisty přes telefony, technologie O2, modemy, set top boxy, O2 Smart Box. V poslední době si velmi užívá i natáčení O2 Guru videí. Ve společnosti už pracuje přes pět let.
Související článek Máte rádi britský humor a kriminálky? To vše nově nabízí O2 TV na stanici BBC First
Nahoru