O2 zahajuje exkluzivní prodej výkonného smartphonu Realme 7 Pro

O2 jako jediný operátor v ČR začíná 6. října s prodejem chytrého telefonu Realme 7 Pro. Zájemci si jej navíc mohou pořídit oproti ostatním tuzemským prodejcům s týdenním předstihem. Při jeho zakoupení dostanou slevu až 500 Kč na příslušenství. Od uvedeného data bude Realme 7 Pro dostupný také v O2 e-shopu. 

Realme 7 Pro patří pod značku Realme, jednoho ze sedmi největších světových výrobců smartphonů. Navíc splňuje takzvanou TÜV – speciální německou certifikaci kvality produktu. Smartphony Realme pracují v operačním systému Android od společnosti Google. 

Smartphone, který je nabízen s tříletou zárukou oproti běžně dvouleté, zaujme čtyřmi zadními fotoaparáty, širokoúhlým objektivem a superrychlým nabíjením. Jeho čelní stranu vyplňuje 6,4palcový Super AMOLED displej s Full HD rozlišením. Samozřejmostí je integrovaná optická čtečka otisků prstů. Zadní strana nabídne hlavní 64Mpx fotoaparát. Nechybí sekundární širokoúhlý snímač s rozlišením 8 megapixelů, ani makro snímač s rozlišením 2 megapixely a záznamem už od 4 cm.  

 Telefon je u O2 dostupný za 7995 korun. Zařízení mohou zájemci pořídit na splátky bez navýšení ceny, od 210 korun měsíčně.  

Při pořízení nejen výše uvedeného telefonu přináší O2 zákazníkům řadu výhod. Mobily i tablety mohou zájemci pořídit v e-shopu nebo na prodejně. S nastavením služeb jim pomohou online i na prodejnách v rámci O2 Péče poradci O2 Guru. Telefon nebo tablet zákazníkům zprovozní a zkopírují do něj kontakty ze starého zařízení. Nastaví v něm internet, e-mail i přístup do obchodu s aplikacemi. Odborně také nalepí ochranné sklo na displej telefonu. Zákazníci si zároveň mohou telefon pojistit, a to jak proti mechanickému poškození, tak i proti krádeži. Cena pojistného se pak platí jednoduše s pravidelným měsíčním vyúčtováním.

 

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Appka TouchRetouch vymaže z fotografie cokoliv si budete přát
Nahoru