Kempování „na divoko“ má své kouzlo. Pomůže vám s ním vychytaný web

Užijte si dovolenou v přírodě bez přecpaných tábořišť plných karavanů. Díky serveru bezkempu.cz narazíte na klidná místa, kde můžete postavit stan a s batohem na zádech se courat po okolí.

Online služba bezkempu.cz funguje jako rezervační systém. Na hlavní stránce najdete přehlednou mapu pro výběr oblíbené lokality. Vhodné místo ke kempování si následně můžete vybrat v sekci „Složit hlavu“ ze seznamu pozemků. Pro rychlejší hledání použijte filtr – chcete přijet karavanem nebo máte zájem o stanování? Chcete mít v místě vodu, toaletu či rybník?

V detailu pozemku následně naleznete všechny důležité informace, které vyplnil přímo jeho majitel. Je zde uvedena cena, dále detailní popis pozemku, jeho vybavení či možnosti aktivit v okolí. Dále musíte zvolit počet osob, a hlavně volný termín. Ten si můžete ihned rezervovat.

Kliknutím na tlačítko „Chci jet!“ se přesunete do jednoduché rezervace vaší cesty.

Oblíbený seriál nebo film si můžete užít i pod stanem. Pomůže vám v tom mobilní aplikace O2 TV, která uspokojí sportovní fandy, filmové maniaky i dětské diváky. Sledujte až 134 TV kanálů na televizi, počítači, mobilu nebo tabletu již za 299 korun měsíčně.

V televizním programu se navíc neztratíte. Díky novému revolučnímu menu, které už úspěšně funguje v set-top-boxu a webu O2 TV, najdete pořady a filmy, na které máte zrovna chuť a náladu. Televizní obsah navíc můžete třídit podle žánrů i podle hodnocení IMDB. Nyní májí navíc noví i stávající zákazníci možnost vyzkoušet si vyšší tarif O2 TV na dva měsíce za cenu nižšího.

Dan O2 Autor článku
Dan O2
Související článek Pusťte si dokument o skladateli Karlu Svobodovi
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru