Pusťte si dokument o skladateli Karlu Svobodovi

Máte rádi kvalitní celovečerní dokumenty? A chcete si nějaký užít v pohodlí svého obýváku? Zkuste třeba portrét legendárního českého skladatele Karla Svobody.

Dokument o českém hudebním géniovi natočil jeho syn Petr Klein Svoboda. Sleduje život slavného skladatele očima jeho syna. Známého autora oblíbených písní poznáme blíže než kdy před tím. Uvidíme oficiální archivy, ale i ty, které zůstávaly dodnes veřejnosti skryté. Součástí dokumentu jsou i unikátní záběry z domácího videa, kde zjistíme, že pracovní život a ten soukromý byly pro skladatele zcela prolnuté. Snímek si můžete přehrát v O2 Videotéce.

 

 O2 TV vám roztřídí pořady podle žánrů

Nejste zrovna fanoušci dokumentů? Žádný problém. Funkcemi nabitá O2 TV uspokojí sportovní fandy, filmové maniaky i dětské diváky. Sledujte až 134 TV kanálů na televizi, počítači, mobilu nebo tabletu již za 299 korun měsíčně. V televizním programu se navíc neztratíte. Díky novému revolučnímu menu, které už úspěšně funguje v set-top-boxu a webu O2 TV, najdete pořady a filmy, na které máte zrovna chuť a náladu. Televizní obsah navíc můžete třídit podle žánrů i podle hodnocení IMDB. Nyní májí navíc noví i stávající zákazníci možnost vyzkoušet si vyšší tarif O2 TV na dva měsíce za cenu nižšího.

 

Související článek Tip na biják: Renée Zellweger je Judy Garlandová
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru