Nevíte, co číst? Zkuste novinku oblíbené české autorky Radky Třeštíkové

Hledáte tip na dobrou knížku? Šáhnout můžete třeba po novince v současnosti nejúspěšnější české autorky Radky Třeštíkové s názvem Foukneš do pěny. Stáhnout si ji můžete i jako E-knihu.

Zatímco dřív vydávala Radka Třeštíková jeden román ročně, na ten v pořadí šestý si její fanynky a fanoušci museli počkat o něco déle. Možná i díky soutěži Stardance, které se loni na podzim účastnila. A protože jde o nejlíp prodávanou českou spisovatelku, může si její novinka Foukneš do pěny dovolit i trochu tajemnou synopsi: „Nebude to lehké, ale bude to jízda. Sbalte si do tašky všechna svoje trápení, úzkosti, zmatek, křivdy, nevyřčená slova a nevyřešené záležitosti a vydejte se spolu s hlavní hrdinkou na svoji vlastní cestu.“

Pokud s sebou třeba v MHD nechcete pořád „tahat“ papírové vydání, nový titul najdete i jako E-knihu v naší O2 Knihovně. Ke stažení zde najdete i další díla oblíbené autorky.


Díky mobilním datům od O2 si navíc tuto i další E-knihy můžete stáhnout, ať už jste kdekoliv. Pořiďte si některý z našich tarifů s pořádnou porcí dat. Díky balíčku 
O2 Spolu si navíc tarify může užívat celá rodina. Zkombinujte mobilní tarify až pro 6 osob, internet a třeba O2 TV a ušetřete. Všechny služby najdete přehledně na jedné faktuře. Nastavení služeb můžete navíc kdykoliv změnit. Více informací najdete zde.

 

Související článek Chcete mít doma vesmírnou sondu? Aplikace NASA vám to umožní
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru