S aplikací Houseparty si užijete večírek ve vašem mobilu

Pracujete ještě stále z domova a videokonference už vás unavují? Co si po náročném pracovním dni zajít na „večírek“ a popovídat si s přáteli? Nebojte se, do města vás „hnát“ nebudeme. Díky aplikaci Houseparty se můžete bavit online.

Po svém spuštění v roce 2016 se videochat Houseparty stal hojně využívanou aplikací. Na přední místa žebříčků se aktuálně vrátil v souvislosti s koronavirovou epidemií.

Houseparty funguje na trochu jiném principu než třeba oblíbený Skype. Začnete komunikovat se svými přáteli, ale postupně se do chatu po schválení uživatelů mohou přidávat i jejich kamarádi. Vytvoří se tak virtuální místnost, do které mohou vstupovat stále další ověření lidé. Pestrá skupinová konverzace pak připomíná večírek. Houseparty si mohou stáhnout uživatelé operačních systémů iOS i Android.

V aplikaci navíc najdete i několik party her, které znáte z reálného života. Užít si můžete mimo jiné oblíbenou hru „Kdo jsem?“. Je založena na tom, že na čele máte virtuální nalepovací poznámkový lísteček se jménem osobnosti, kterou představujete. Vaším úkolem je pomocí chytrých otázek ostatních zjistit, kdo jste.

Tipy na to, jak aplikaci používat bezpečně, najdete na portále O2 Chytrá škola.

Neomezená data si můžete užívat, ať už jste kdekoliv

Nechce se vám sedět u notebooku a chcete vyrazit ven? Žádný problém. Spusťte si Houseparty v mobilní aplikaci. Díky našim tarifům O2 NEO s neomezenými daty se navíc nemusíte bát, že byste vyčerpali svůj datový limit. Tarify O2 NEO si nejjednodušeji aktivujete v online samoobsluze Moje O2.

 

Související článek Je to u vás doma jak po boji? Naučte se uklízet efektivně
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru