Tuzemští diváci TV si chválí zpětné zhlédnutí pořadů. Sportovní fanoušci si zase užívají výběr přímých přenosů

Televizní trh a návyky diváků se za posledních několik let výrazně proměnily. Kromě možnosti sledovat své oblíbené pořady na displeji mobilního telefonu či tabletu si diváci užívají řadu dříve jen těžko představitelných funkcí. Z jakých se těší nejvíce?

Z aktuálního kvantitativního výzkumu agentury STEM/MARK, který si nechal operátor O2 zpracovat v červnu 2019, vyplývá, že tuzemští televizní diváci se nejvíce těší zejména ze zpětného zhlédnutí pořadů a možnosti jejich přeskakování. „Více než dvě třetiny respondentů považují za největší přednost placené televize možnost přeskakovat program a vracet se několik dní v čase. Sportovní fanoušci zase kvitují, že si mohou vybírat mezi souběžně hranými zápasy,“ vysvětluje Dana Tomášková, ředitelka O2 TV a digitálních služeb. Ti samí diváci napříč generacemi oceňují i možnost sledování utkání z více úhlů kamer. Mezi nesportovci skočila na vyšších příčkách ještě možnost stopnutí přehrávaného programu, jeho nahrání a možnost vybrat si film ve videotéce.

Výše uvedené funkce si mohou diváci užívat i v rámci naší O2 TV:

Výběr ze zápasů

Vyberte si sami, na který ze souběžně hraných zápasů se budete dívat. U vybraných sportovních soutěží, kdy se hraje více zápasů současně, se vysílají všechna utkání. Můžete si tak v každém okamžiku vybrat ten, na který se chcete právě dívat.

Více úhlů kamer

Dívejte se na zápas pohledem, který vám nejvíce vyhovuje. U vybraných sportovních zápasů můžete, kdykoliv budete chtít, přepínat mezi různými kamerami a sledovat zápas právě z toho pohledu, který vás zajímá (např. střed pole, brankoviště, lavička apod.).

Statistiky hráčů

U fotbalové FORTUNA:LIGY můžete sledovat aktuální statistiky hráčů právě probíhajícího zápasu. Může vidět trajektorii, po které hráč běhá, jeho rychlost, celkovou uběhnutou vzdálenost apod.

Čtyři zařízeni

Dívejte se, kde chcete a kdy chcete, na jakýkoli pořad až na 4 typech zařízení. Můžete se dívat nejen tradičně na vaší velké TV, ale i kdekoli na tabletu, mobilu nebo notebooku.

Chytrá aplikace

Pro mobilní telefony, tablety a chytré televize je připravena aplikace umožňující jednoduše sledovat všechny pořady, vybírat si je, nahrávat atd.

Chytrá úvodní obrazovka

Hned na úvodní obrazovce placené televize na vás čeká intuitivní vstup do všech pořadů podle jejich žánrů, takže si snadno vyberete, na co se právě chcete dívat. Samozřejmě je stále možné snadno použít i klasický TV program.

Zpětné zhlédnutí

Jednoduše si pusťte to, co už běželo. Na jakýkoli pořad se můžete podívat až 7 dní po jeho odvysílání. Už vám nikdy nic neuteče. Ať zapnete televizi kdykoli, vždy najdete pořad, který vás zajímá, protože máte možnost pustit si tisíce pořadů, které v posledních 7 dnech běžely na všech kanálech. Můžete také snadno přetočit pořad o pár minut nazpět, pokud Vám utekl jeho začátek.

Nahrávání

Nahrávejte jednoduše. Nastavte si nahrávání odkudkoliv přes internet, z mobilu nebo běžně přes ovladač. Nahrávat můžete 100 hodin. Máte pak měsíc, abyste nahrávku shlédli.

Pauza

Přehrávání pořadu si můžete dočasně zastavit a potom znovu spustit. Vhodné, když Vám někdo zavolá, potřebujete si dojít pro pití nebo třeba odskočit.

Originální znění  

Je libo dabing, nebo originální znění? U vybraných kanálů si sami rozhodnete, co chcete.

O2 Videotéka

Jedním klikem si můžete snadno vypůjčit některý z více jak tisíc filmů.

Dan O2 Autor článku
Dan O2
Související článek Představili jsme první síť 5G spuštěnou v reálném prostředí
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru