TOP Odpovědná firma: Už třetí rok v řadě máme zlato

Platforma Byznys pro společnost  každoročně uděluje ceny TOP Odpovědná firma. Nám se podařilo i letos uspět hned v několika kategoriích. Stali jsme se absolutním vítězem v kategorii „TOP odpovědná firma v komunitě – počin roku“, a to s aplikací O2 SOS. Poprvé jsme se zařadili i mezi finalisty hlavní kategorie TOP odpovědná velká firma a odnesli si zlatý certifikát za dlouhodobý a strategický rozvoj společnosti O2, snižování dopadu na životní prostředí a inovativní řešení.

Ocenění přebral na slavnostním večeru 15. října v Kongresovém centru šéf naší Korporátní komunikace a CSR Hany Farghali: „Vítězství projektu O2 SOS v tak velké konkurenci nás velmi těší. V uplynulém roce jsme přehodnotili naši CSR strategii a rozhodli se, že budeme pomáhat především v oblastech, kde působíme a které známe nejlépe na trhu. A zisk tohoto ocenění je nejlepším důkazem, že rozhodnutí soustředit se na oblast moderních technologií bylo naprosto správné. V nastaveném kurzu budeme pokračovat. Rád bych poděkoval týmu Nadace O2 a Honzovi Kyselovi, který jakožto dobrovolný záchranář tuto aktivitu pomohl v naší firmě prosadit.“ Více o O2 SOS se dozvíte zde.

 

Absolutní vítězství v jedné z kategorií a zařazení mezi finalisty v hlavní kategorii nás motivuje, abychom pokračovali dál s aktivitami a projekty na mnoho témat od bezpečnosti na internetu až po podporu ekologického přístupu napříč firmou.

 

 

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Zaměstnanci O2 absolvovali školení první pomoci
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru