Viktoriáni své borce podpořili v plzeňské O2 TV fanzoně

Plzeňská kreativní zóna DEPO2015 se proměnila v naší O2 TV fanzonu. V sobotu 3. listopadu tu kromě projekce atraktivního fotbalového zápasu FORTUNA:LIGY mezi Baníkem Ostrava a Viktorií Plzeň, čekal na fanoušky i bohatý doprovodný program se spoustou soutěží.

Jako partner FORTUNA:LIGY jsme toho pro fotbalové nadšence připravili opravdu hodně. Příchozí si tak užívali autogramiádu vybraných hráčů plzeňské Viktorky. Vyfotili se s pohárem mistra ligy, poměřovali se v rychlosti střely a odvážlivci si vyzkoušeli i unikátní fotbal v kleci. Při fandění mohli diváci využít i nafukovací tleskátka.

Na místě nechyběl ani O2 Guru stan, kde byly zájemcům představeny výhody naší O2 TV. To ale zdaleka nebylo všechno – každý návštěvník fanzony navíc obdržel voucher s kódem pro balíček O2 TV na celý měsíc zdarma. Díky němu budou všichni sledovat atraktivní fotbalová klání v pohodlí svého obýváku. Více o O2 TV se dozvíte zde.

Jiří Řezáč Autor článku
Jiří Řezáč
Společně s O2 Guru Ambasadory realizuje všechny O2 eventy a roadshow po celé republice. Nejčastěji na akce táhne za svým autem O2 Guru karavan, se kterým již za ty roky najezdil tisíce kilometrů – a to bez nehod. Jirka je ve firmě již od začátku Eurotelu a zažil zrod všech technologií, produktů a řešení. Baví ho všechny technologické novinky, wearables i chytrá domácnost. Vždyť na O2 Smart Boxu a jeho řešení chytré domácnosti má zařízený celý dům, od zabezpečení až po ovládání topení. Vzhledem k jeho zkušenostem se na něj často ostatní kolegové obrací o radu, a to jak trenéři, tak i třeba call centra. Jirka vždy rád pomůže a poradí, protože šířit dobré jméno O2 Guru a pomáhat ostatním ho prostě baví.
Související článek Startuje fotbalová FORTUNA:LIGA. Jen na O2 TV uvidíte poprvé v historii všechny zápasy
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru