Nejedete na zápas do Ostravy? Přijďte si s O2 zafandit do plzeňského DEPA

Jen několik dní po malém pražském derby se naše O2 TV fanzona přesouvá do Plzně. Už 3. listopadu se totiž uskuteční fotbalový zápas mezi kluby FC Baník Ostrava a FC Viktoria Plzeň a my u toho, jako oficiální partner FORTUNA:LIGY, nemůžeme chybět.

I když zápas proběhne na ostravském Baníku, my jsme přichystali překvapení pro obyvatele a návštěvníky západočeské metropole. Fanoušky plzeňské Viktorie tak 3. listopadu zveme do plzeňského DEPA, kde se uskuteční veřejná projekce zmiňovaného zápasu, který budou živě přenášet stanice O2 TV Sport a O2 TV Fotbal.

Na místě nebudou chybět stánky s občerstvením a nejrůznější soutěže. „Fanoušci budou mít jedinečnou možnost užít si fotbalové zážitky ve společnosti O2 TV. Naše fanzona nabídne atraktivní program a představí také unikátní výhody O2 TV. Chceme všechny diváky blíže seznámit s naší televizí,“ podotýká šéfka obsahu O2 TV Anna Lenerová s tím, že všichni návštěvníci fanzony navíc obdrží voucher s kódem pro balíček O2 TV na celý měsíc zdarma. Díky němu budou sledovat atraktivní fotbalová klání v pohodlí svého obýváku. Více o O2 TV se dozvíte zde.

Na co se můžete v Plzni těšit?                                                          

  • Autogramiáda vybraných hráčů FC Viktoria Plzeň
  • Focení s pohárem pro mistra ligy
  • O2 TV na měsíc zdarma
  • O2 Guru stan s prezentací O2 TV
  • Soutěž v rychlosti střely
  • Možnost vyzkoušet si unikátní fotbal v kleci a další soutěže
  • Nafukovací tleskátka pro fandění
Jiří Řezáč Autor článku
Jiří Řezáč
Společně s O2 Guru Ambasadory realizuje všechny O2 eventy a roadshow po celé republice. Nejčastěji na akce táhne za svým autem O2 Guru karavan, se kterým již za ty roky najezdil tisíce kilometrů – a to bez nehod. Jirka je ve firmě již od začátku Eurotelu a zažil zrod všech technologií, produktů a řešení. Baví ho všechny technologické novinky, wearables i chytrá domácnost. Vždyť na O2 Smart Boxu a jeho řešení chytré domácnosti má zařízený celý dům, od zabezpečení až po ovládání topení. Vzhledem k jeho zkušenostem se na něj často ostatní kolegové obrací o radu, a to jak trenéři, tak i třeba call centra. Jirka vždy rád pomůže a poradí, protože šířit dobré jméno O2 Guru a pomáhat ostatním ho prostě baví.
Související článek Startuje fotbalová FORTUNA:LIGA. Jen na O2 TV uvidíte poprvé v historii všechny zápasy
Nahoru