Stanice Cartoon Network bude v červnu dostupná všem zákazníkům O2 TV

O2 TV připravila k Mezinárodnímu dni dětí dárek nejen pro nejmenší diváky. Jako ochutnávkový si po celý červen užijí dětský kanál Cartoon Network.

Děti tak dostanou pořádnou dávku skvělých pohádkových příběhů. Navíc si mohou zvolit, zda svůj oblíbený pořad chtějí sledovat v češtině či v angličtině. Cizí jazyk tak mohou pilovat třeba u populárního amerického sci-fi seriálu Ben 10 či u dalších dobrodružství Raketových holek Kytky, Bublinky a Panenky.

Kanál Cartoon Network, který vysílá nepřetržitě 24 hodin denně, bude po celý červen dostupný na promo pozici č. 10 uživatelům balíčku O2 TV M. Zákazníci využívající nabídku O2 TV L a XL jej najdou standardně na pozici č. 96.

To ale není všechno. „Další dětské filmové trháky máme pro zákazníky připravené v naší O2 Videotéce, ve které si vybere skutečně každý. Za poplatek si tak uživatelé mohou pustit třeba snímek Coco – nejlepší animovaný film roku 2017 oceněný Oscarem,“ podotýká Anna Lenerová, šéfka obsahu O2 TV. Zasmát se diváci můžou i u nové české pohádky Čertoviny. „V O2 Videotéce si přijdou na své i fanoušci filmů z produkce legendárního studia Walt Disney. Pobavit se mohou třeba u snímků Toy Story, Hledá se Nemo či Lví král,“ dodává Lenerová.

Jakub Olšanský Autor článku
Jakub Olšanský
Pro Jakuba jsou telekomunikace koníčkem. Zajímá se o novinky, mezi které patří sítě 5G či C-Roads nebo Big Data. Rád si o těchto nových trendech povídá i s odborníky z O2, se kterými připravuje zajímavé rozhovory.
Související článek Dětské kanály Nick Junior a Cartoon Network mluví v O2 TV česky i anglicky
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru