Emma Drobná natočila svůj první vánoční videoklip za podpory O2

Po velkém úspěchu singlu Vánoční, který má již kolem sedm milionů zhlédnutí, jsme se rozhodli podpořit další vánoční klip. Talentované zpěvačce Emmě Drobné jsme pomohli s natáčením jejího prvního vánočního videoklipu k písničce Remember. Jak natáčení probíhalo, vám nyní přiblíží Monika Bicanová, která se s kolegyní Alžbětou Vozárovou vydala na Slovensko.

Pomoct plnit sny druhým lidem je krásná práce. Díky projektu O2 Live Session se již přes půl roku snažíme podporovat mladé československé hudební interprety jako je Lenny, Paulie Garand, Sebastian, Thom Artway a nyní nejnověji spolupracujeme s Emmou Drobnou. Emma navíc zatoužila natočit svůj první vánoční videoklip a O2 jí řeklo své ano. Jízda na Slovensko mohla začít.

Na konci listopadu jsme s kolegyní Bety nasedly do auta a po sedmihodinové jízdě přes parkoviště D1 dorazily do lyžařského střediska Donovaly, kde se klip měl začít natáčet. Ejhle první problém nastal. V Nízkých Tatrách nebylo dostatek sněhu, který byl pro vánoční videoklip takřka nezbytný. Natáčení se muselo začít řešit operativně. Déšť nás zradil a Vánoce na blátě nechceme. A přesně v tuto chvíli nás natáčení začalo bavit o to víc!

S celým produkčním týmem jsme nakonec doputovali až do Tater Vysokých pod majestátní Lomnický štít. Na vrcholu kabinkové lanovky jsme své cesty zkřížili s účastnicemi Miss Supranational 2017. Bylo jich požehnaně, avšak přes veškerou jejich snahu jsme do party nevzali ani jednu. Přesto se můžete těšit na jedno překvapení.

Emma si pro natáčení vybrala velmi úzký produkční tým, který v zásadě tvořili pouze její přátelé. Za kameru i střih se postavil, Radim Zbořil, s nímž v minulosti již natáčela. Velkou oporu měla od svého přítele Štěpána Urbana, taktéž účastníka 4. řady SuperStar. O vizáž se starala kamarádka Katarína Balážiová, moderátorka slovenské Evropy 2. Pohodovou a uvolněnou atmosféru zajistila parta dobrých kamarádů.

Po náročném dni se nám podařilo s Emmou natočit dvouminutové video ze zákulisí a vy tak máte šanci nakouknout pod pokličku a poznat všechny aktéry. Emma vám je osobně představí. Prohlédněte si video na Facebooku O2 CZ a na YouTube kanálu O2 CZ už můžete najít i vánoční videoklip.

Závěrem bych ráda dodala, že Emma Drobná je neskutečně milá a sympatická osobnost. A příště jí tu nabídku domácího svařáku určitě neodmítnu.

 

 

 

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Apple integruje iPhone do aut. A konkurence nespí
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru