Chytré cestovní pojištění je na bedně pojišťovacího inovátora

Naše Chytré cestovní pojištění má za sebou další úspěšnou sezonu a kromě řady spokojených zákazníků se nyní pyšní i prvním oceněním. Služba vytvořená v O2 společně s partnery Maxima pojišťovna a AXA Assistance, která na českém ani světovém finančním trhu nemá obdoby, získala třetí příčku v kategorii pojišťovací inovátor v soutěži Hospodářských novin.

Mnoha turistům se stane, že si před odjezdem do zahraničí zapomenou sjednat cestovní pojištění. S našimi tarify už na to myslet nemusí. Pojištění od O2 se totiž po prvotní jednoduché aktivaci samo automaticky zapne při každém  překročení hranic.

„Služba reaguje na současný trend v cestování – stále častěji totiž cestujeme bez konkrétního plánu. S našim pojištěním nemusíte vědět, kdy přesně odjedete a kdy se budete vracet. Díky zapojení chytré technologie to prostě nemusíte řešit,“ popisuje Markéta Gasiorovičová, produktová manažerka v O2.

Svým rozsahem je Chytré cestovní pojištění zcela plnohodnotné. Obsahuje léčebné výlohy s limitem 5 milionů korun, ale i pojištění asistenčních služeb AXA Assistance, úrazového pojištění, pojištění odpovědnosti za škodu i pojištění zavazadel, a také rekreační aktivity a sporty nebo administrativní služební cesty. Jednoduchost spočívá i v tom, že jej není potřeba upravovat a je naprosto dostačující pro běžného cestovatele po Evropě i po světě.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Designové smartphony Huawei pro vás máme připravené za skvělé ceny
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru