Když se z práce stane koníček

Nastupoval do práce s tím, že to někam dotáhne. Už po roce a půl práce konzultanta v prodejně společnosti O2 si to Michal Mlynka splnil. Díky své vedoucí se tenkrát nebál a přihlásil se do výběrového řízení na pozici regionálního trenéra. Nejen, že výběrové řízení vyhrál, ale dnes je pro něj tento kariérní úspěch i jeho koníčkem.

Díky týmové práci šla rivalita stranou, vypráví Michal

Na svůj první pohovor v O2 vzpomíná Michal s klidem. „Pohovor probíhal ve velice přátelské atmosféře. Byli jsme rozděleni do týmu a díky tomu tam tehdy panovala uvolněná atmosféra a rivalita šla stranou. Každý měl možnost ukázat své maximum, ať už sám za sebe, nebo jako týmový hráč,“ vzpomíná Michal. Dostal se na prodejnu a po roce a půl se stal regionálním trenérem. Každý den se tak díky své práci dostane do kontaktu s novými lidmi, když jako trenér pomáhá novým kolegům k zlepšení jejich dovedností a pracovních výsledků. „Na této práci mě nejvíce baví, že mohu své zkušenosti předávat dál. Jelikož jsem byl také konzultant, tak se dokážu vžít do situace nováčků a pomoct jim odbourat jejich nedostatky,“ říká Michal.

_ub_8508S podporou jde vše líp

Je to dobrý pocit, když víte, že vám v posunu výš pomáhá i váš nadřízený. V tom měl Michal opravdu štěstí a s takovou podporou pro něj bylo mnohem snazší zvládnout šestikolové výběrové řízení. „I když jsem ho vyhrál, nejvíce si cením doporučení a zpětné vazby, kterou jsem obdržel, protože ta mi otevřela oči a posunula mě o kus dál,“ vypráví Michal. I mezi dalšími členy v týmu má Michal podporu, neboť pro něj to nejsou jen kolegové, ale i přátelé. „Téměř každý měsíc s kolegy pořádáme různé teambuildingové akce, turnaje v bowlingu a oslavy. Trávíme tak spolu spoustu času i mimo práci, což ve výsledku ještě více utužuje pracovní kolektiv,“ dodává Michal. Michal tak našel práci, která ho již dva roky naplňuje a dá se říci, že se stala zároveň jeho koníčkem.

Zaujal vás článek? Co kdyby vaše kariéra taky vzlétla jako raketa? Mrkněte na www.chcidoo2.cz a zkuste to u nás.

Článek byl převzat ze serveru www.denik.cz.

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Internet na velkých akcích je jako oblek šitý na míru 
Nahoru