Zase naše Pěkně vypečená pomoc

Už potřetí se v budovách O2 v Praze, Pardubicích a Ústí nad Labem konal projekt Pěkně vypečená pomoc. Zaměstnanci naší společnosti opět napekli a jejich chuťovky si poté mohli ostatní zaměstnanci zakoupit. Vybraná částka z prodaných pekařských dobrot se vyšplhala až na 19 745 korun. Tyto peníze od zaměstnanců O2 budou věnovány centru Elpida.

Na co přesně peníze půjdou?

Centrum Elpida použije vybranou částku na náklady spojené s jejich Old´s Cool festivalem, a to konkrétně na náklady spojené s mezigenerační módní přehlídkou zvanou Slow up, která proběhla v Národní galerii. Tato přehlídka ukazovala na fakt, že na návrat a nové zužitkování secondhandového oblečení se vedle známých návrhářů soustředí i zajímavé mladé projekty, jako například Win Win Love nebo mezigenerační projekt Ponožky od babičky.

img_0310

Jak tento projekt v O2 začal?

Před sedmi lety u nás pečení pro dobrou věc začalo v Ústí nad Labem. Sami zaměstnanci si tam vymysleli projekt, který spočíval v prodávání vlastních napečených dobrot a od minulého roku se díky Nadaci O2 rozšířila tato aktivita i do ostatních lokalit – Prahy, Ostravy a Pardubic. „V rámci aktivit Nadace O2 se snažíme zaměstnance vést k zapojení do neziskových projektů. Projekt Pěkně vypečená pomoc je ale příkladem toho, jak naši zaměstnanci přivedli k pomoci neziskovým organizacím nás,“ říká Lenka Rigerová, která má za Nadaci O2 projekt Pěkně vypečená pomoc na starost.

img_0312

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Gesto desetiletí: Zvítězila naše podpora Linky bezpečí
Kam pokračovat? Mohlo by vás zajímat
VŠECHNY
Nahoru