The Night Manager: špionážní drama, které bere dech

Když se potká před kamerou protivný Dr. House a hrdina marvelovských komiksů Loki, může z toho být nečekaně dobré špionážní drama.

Na televizní obrazovky přichází nový seriál s hvězdným obsazením The Night Manager. Šestidílná minisérie z prostředí britské a americké rozvědky, která vznikla jako adaptace stejnojmenného románového bestselleru od Johna le Carreho, vám sebere dech. Můžete se těšit na strhující podívanou v britském stylu s příchutí skandinávské kriminálky. Režie se totiž ujala vynikající dánská filmová režisérka Susanne Biere.

The Night Manager vypráví příběh válečného veterána Jonathana (Tom Hiddleston), jehož úkolem je usvědčit vlivného podnikatele Richarda Onslowa (Hugh Laurie) z černého obchodu se zbraněmi. Ve špionážním dramatu se objeví i další herecká esa jako Olivia Colman, Tom Hollander nebo Elizabeth Debicki.

Seriálovou novinku The Night Manager můžete od 22. února díky O2 TV sledovat exkluzivně na stanici AMC každé pondělí od 21.00 hodin.

Pro všechny obdivovatele britské rozvědky jsme navíc připravili soutěž o VIP výlet do Londýna pro dva. Vítěz získá kromě letenky z Prahy také pobyt v luxusním hotelu v centru anglické metropole, kapesné a exkluzivní prohlídku několika tamních špionážních míst. Soutěžit můžete na našem facebooku.

TNM-DW-0615-117 copy TNM-DW-0609-197 copy TNM-DW-0506-122 copy

O2 Autor článku
O2
Jako přední český operátor nabízíme výhodné neomezené volání, rychlý mobilní i pevný internet nebo třeba digitální televizi s širokou programovou nabídkou. Stojí za námi silná mezinárodní telekomunikační společnost a to nám umožňuje na vysoké úrovni provozovat více než sedm miliónů mobilních a pevných linek.
Související článek Internet na velkých akcích je jako oblek šitý na míru 
Nahoru